نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

موضوع: /باmwc2011/

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

/باMWC2011/ گوشی اندرویدی Xperia Pro سونی اریکسون رونمایی شد
    Sony20Ericsson20Xperia20Pro

ICTna.ir - شرکت سونی اریکسون که این روزها بخش اعظم سهم خود در بازار جهانی تلفن‌همراه را از دست داده است، گوشی هوشمند جدید Xperia Pro را در "کنگره جهانی تلفن‌همراه"(MWC 2011) در بارسلونای اسپانیا به نمایش گذاشت تا این محبوبیت از دست رفته را به‌دست آورد.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) این گوشی هوشمند شامل نمایشگر لمسی 7/3 اینی می‌شود که تصاویر با کیفیت 854 در 480 پیکسل در آن به نمایش می‌آیند. برای این گوشی هوشمند دوربین دیجیتالی مجزا در نظر گرفته شده است که دوربین پشتی برای تصویربرداری و عکس‌برداری با کیفیت 8 مگاپیکسل و دوربین مقابل برای برقراری کنفرانس‌های تصویری با کیفیت 2 مگاپیکسل در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است که این دوربین دیجیتالی فلش LED را نیز در خود جا داده است.
    روی این گوشی هوشمند پردازنده مرکزی یک گیگاهرتزی Qualcomm Snapdragon و پردازنده گرافیکی Bravia Graphics Engine نصب شده است تا امکان پخش تصاویر با کیفیت بسیار بالا و اجرای بازی‌های رایانه‌ای جدید فراهم شود.
    این گوشی شامل نسخه 3/2 سیستم‌عامل متن‌باز اندروید موسوم به Gingerbread می‌شود و طول،‌ عرض و ضخامت آن به‌ترتیب 120، 57 و 5/13 میلیمتر اعلام شده است. گوشی جدید سونی اریکسون 140 گرم وزن دارد و از دیگر مشخصه‌های آن می‌توان به صفحه‌کلید سخت‌افزاری کامل QWERTY به صورت کشویی و 8 گیگابایت حافظه داخلی microSD اشاره کرد که کاربران می‌توانند آن را در رنگ‌های نقره‌ای، قرمز و مشکی در اختیار بگیرند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)