اسرار درمان سرما خوردگي

عفونتهاي گلو و ريه و گوش وسينوس ها



اهمیت
هر سال چند بار سرما می خورید؟
چقدر برای داروهای شیمیایی هزینه می کنید؟
چند روز درگیر آن هستید؟
آیا از راز عوارض واقعی داروهای شیمیایی آگاهی دارید؟
آیا تا به حال درمان چند ساعته سرما خوردگی را تجربه کرده اید؟
ما معمولا سالی 5 تا 10 بار سرما میخوریم و هر بار بین 14 تا بیست روز درگیر آن هستیم یعنی حدود یک سوم تا دو سوم زندگی . از داروهای شیمیایی استفاده می کنیم که عوارض آن حتی برای پزشکان هم روشن نیست و زمینه ساز بیماری های صعب العلاج می شوند . این همه در حالی است که این بیماری را می توان ظرف چند ساعت برطرف کرد.
سرماخوردگی علی رغم ظاهر ساده اش اهمیت زیادی در سلامت ما دارد ؛ حتی کسانی که اعتقادی به داروهای شیمیایی ندارند ، با یک سرما خوردگی ساده به دام این داروها کشیده می شوند که به گوارش و کبد و کلیه ها صدمه می زند و سلامتی خود را به کلی به خطر می اندازند.
اگر یاد بگیریم سرما خوردگی خود و خانو اده را مدیریت کنیم احتمال بروز بیماری های جدی تر و صعب العلاج تا حد زیادی کاهش
می یابد.
مکانیسم
سرما خوردگی تا سه روز اول یک بیماری ویروسی است و دانستن این نکته خیلی مهم است که در طب رایج آنتی ویروس نداریم و همین دلیل کافی است که داروی شیمیایی نخوریم. آنتی بیوتیک ها هم چیزی نه تنها کاری با ویروس ها ندارند بلکه باکتری های مفید سیستم ایمنی را هم از بین می برند. ویروس ها تنها در محیط سرد می توانند فعالیت کنند و به همین دلیل سیستم ایمنی در تقابل با آن ها بدن را گرم می کند و تب ظاهر می شود . داروهای شیمیایی سردند ، بدن را سرد می کنند، مانع از تب می شوند، علایم را مخفی می کنند و شما فکر می کنید بهتر شده اید. اما ویروس ها در این محیط سرد به شدت فعال می شوند و چون سیستم ایمنی تضعیف شده است میکروبهای موجود در بدن هم تکثیر بی رویه خود را آغاز کرده و فاز دوم بیماری به صورت عفونت های میکروبی آغاز می شود . این مرحله 14 روز طول می کشد و خود به خود بدون نیاز به دارو رفع می شود . ده درصد بیمارانی که وارد این مرحله می شوند به عفونت های ثانویه دچار می شوند که جدی ترند و درمان آنها بیشتر طول می کشد، مثل عفونت ریه و سینوس ها و ... و جالب این که مصرف داروهای شیمیایی در فاز اول این احتمال را به 20 تا 30 درصد افزایش می دهد.
ابتلا به بیماری هایی از این دست نتیجه ضعف سیستم ایمنی است که خود معلول اختلالات حرارت و رطوبت در بدن و معمولا سرد مزاجی است و همین است که بعضی ها که گرم ترند اصلا سرما نمی خورند و بعضی ها که سرد ترند مداوما درگیر این بیماری هستند و همین است که آنها که به داروهای شیمیایی تکیه می کنند سردتر می شوند و دفعات بیماری شان بیشتر می شود.
الگوی درمان
برای درمان سرما خوردگی و سایر بیماری های ویروسی باید بدن را گرم کرد که همان رو ش دفاعی خود بدن است . نوشیدنی های گرم، پوشش گرم و خوراکی هایی که مزاج آن ها گرم است اگر از روز اول مصرف شوند بیماری را بلافاصله متوقف می کنند چنان که در روز دوم باور نمی کنید که دیروز سرما خورده بودید . از آنجا که گرم کردن بدن ، سیستم ایمنی را فعال می کند و بدن خود به مبارزه با بیماری می پردازد، روز به روز قوی تر می شود و احتمال ابتلا به بیماری کاهش می یابد.
استفاده از میوه های ترش (که سردند) در فصل سرما و استفاده از ویتامین های داروخانه ای که توسط طب رایج توصیه می شود مضر است، مقاومت بدن را کاهش می دهد و باعث بیماری های صعب العلاج می شود. استفاده از میوه های گرم مثل سیب، موز، خرما، انگور وخصوصا بادام در حد تعادل، بدن را گرم، سیستم ایمنی را تقویت و ویتامین های مورد نیاز را تامین می کند.
توجه به مزاج غذاها و پرهیز از غذاهای سرد در فصل سرد و استفاده از غذاهای گرم و معتدل و نیز استفاده از مصلحات غذاها جهت اصلاح طبیعت آنها از روش های موثر در افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری هاست.
چنانکه گفته شد سرما خورد گی های مکرر ریشه در اختلالات حرارت و رطوبت بدن دارد که با استفاده از سکنجبین ها قابل تنظیم و تعدیل است.
درمان
1 - عرق نعنا و عسل: 1 لیوان عرق نعنا با 1 قاشق غذا خوری عسل هر 4 ساعت یکبار
اگر بخواهید یک دارو برای سرما خوردگی استفاده کنیم همین عرق نعنا و عسل کافیست . نعنا و پونه از یک خانواده اند و می دانید چرا مار از آنها بدش می آید؟ چون سم او را خنثی می کند. شک نکنید، دارویی که سم مار را بی اثر می کند در مقابل ویروس ها و باکتری ها هم معجزه می کند.
کاربردهای دیگر: همه بیماری های ویروسی، عفونت های ویروسی دستگاه گوارش، دردهای استخوانی، زونا و ... خنثی کردن سم مار و پس از حجامت
2 - شربت زنجبیل و عسل:1 قاشق غذا خوری عسل، 1 قاشق مربا خوری آبلیموی تازه و 1 قاشق چایخوری ( 3 نخود ) پودر زنجبیل در یک لیوان آب جوش دم بکشد،
وقتی ولرم شد با جِرم زنجبیل میل شود. روزی سه لیوان.
کاربردهای دیگر: تهوع و مسمومیت، همه بیماری های ویروسی، همه بیماری های سرد
بچه ها سکنجبین نعنایی را با آب لیموی تازه به جای سرکه تهیه کرده و مقدار خوراک آن را نصف کنید (نصف استکان از شربت با نصف استکان آب).
بیماری های فاز دوم
درد و عفونت گوش
یک تا دو قطره روغن بادام شیرین در هر گوش، و مالیدن روغن کنجد به پشت گوش
کاربردهای دیگر: عفونت های گوش، تجمع مواد در گوش، توصیه شده است حتی در سلامت کامل هم هر 2 هفته یکبار روغن بادام شیرین برای حفظ سلامت در گوش ها چکانده شود.
درد و عفونت گلو
یک قاشق غذا خوری چای، پوست نصف انار، یک قاشق غذا خوری آویشن با یک لیوان آب جوش 45 دقیقه دم بکشد، صاف شود، یک قاشق مربا خوری نمک اضافه شود جهت قرقره روزی 3 تا 4 بار
کاربردهای دیگر: گلودرد های چرکی ، سرفه های ناشی از نزول ترشحات به ریه و ترشح پشت حلق، این دارو ضدعفونی کننده وقابض است، وقتی قرقره شود عفونت های گلو را تکه تکه بیرون می آورد و محیط را ضد عفونی می کند.
عفونت ریه
قلیان عرق نعنا (عرق نعنا را به جای آب در قلیان بریزید و بدون آتش از قلیان استفاده کنید )، بادکش بالا و پایین قفسه سینه از پشت که بی نظیر است
عفونت های سینوسی حاد
استشمام اسانس خوراکی نعنا هنگام خواب، شربت زنجبیل و عسل، شستشو با آب نمک رقیق که دو سه قطره اسانس خوراکی نعنا به آن اضافه شده باشد.
ترشح پشت حلق، عفونت های سینوسی مزمن، علایم آلرژی در گوش و حلق و بینی
این اختلال معمولا ناشی از باز بودن فم معده است که باعث می شود بخارات معده با بالا صعود کرده و در عملکرد سر و سیستم گوش وحلق و بینی اختلال ایجاد کند. فم معده در نتیجه بالا آمدن سطح غذا در معده و برخورد مواد اسیدی به آن متورم و شُل می شود و بعد ازمدتی این تورم به زخم با دردهای شدید بدل می شود . بالا آمدن سطح غذا در معده هم می تواند دلایل گوناگونی داشته باشد (مانند آتش کبد) که باید توسط طبیب حاذق بررسی شود
درمان: حجم غذا را یک سوم کاهش دهید، تا دو ساعت بعد از غذا دراز نکشید، در صورت اجبار به سمت راست بخوابید، بعد از هر وعده نصف استکان عرق نعنا میل کنید تا فم معده را محکم کند، صبح ها ورزش کنید تا بدن گرم شده و مویرگ های گوش و حلق و بینی باز شده و التهابات آن بر طرف شود، از نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا آب ننوشید، ماست با غذا نخورید، هر از گاهی عرق نعنا و عسل بنوشید.
داروهایی که باید همیشه در نزدیکی خود داشته باشید: عسل، عرق نعنا، زنجبیل، سیاه دانه، روغن بادام شیرین خوراکی