مواد لازم :
مرغ بدون پوست و ريز خرد شده= 1 عدد متوسط
پياز متوسط= 4 عدد
نمك زرد چوبه زعفران كاري= به مقدار لازم
ترشي ناردون ( دانه انار خشك شده )= 2 پيمانه
روغن =به مقدار لازم
طرز تهيه :
ابتدا در يك قابلمه روغن ريخته و پياز ها رو كه با رنده ريز رنده كرده ايم اضافه و تفت ميدهيم در اين فاصله دانه هاي انار خشك شده يا ترشي ناردون را با 2 ليوان آب حدود نيم ساعت ميجوشانيم تا غليظ شودو از صافي رد ميكنيم و بعد مرغ هاي تيكه شده را به پيازها كه طلايي شده اند اضافه و تفت مي دهيم كمي كه سرخ شدند نمك ، زرد چوبه ، كاري ، زعفران آب كرده را اضافه و كاملاَ تفت ميديم و ترشي ناردون را اضافه اضافه كرده كه حدود 1 و نيم ليوان آب ميشه و در قابلمه را مي گذاريم تا با حرارت كم پخته و آب آن بخار شود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)