رئيس، معاونين و جمعي از مديران ارشد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، در برنامه بازديدي چهار ساعته، ضمن بازديد از مرکز مديريت شبکه و مرکز تماس مشتريان ايرانسل، در جلسه‌اي با مديرعامل و مديران ارشد اين شرکت، در جريان آخرين دستاوردها و برنامه‌هاي آتي پروژه ملي ايرانسل قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومي ايرانسل، در ابتداي اين جلسه، مهندس عليرضا قلمبر دزفولي –مديرعامل ايرانسل- ضمن ارائه گزارشي از دستاوردها و چشم اندازهاي پروژه ملي ايرانسل، از تحت پوشش قرار گرفتن بيش از 1680 شهر و دهستان، 17هزار روستا، 16هزار و ششصد کيلومتر جاده و 77 درصد پوشش جمعيتي کشور توسط شبکه تلفن همراه ايرانسل خبر داد.
وي با ذکر ثبت رکورد راه اندازي شبکه تلفن همراه در هر 18ساعت در يک شهر يا دهستان و 14 روستا توسط ايرانسل، از رشد 75درصدي پوشش جمعيتي طي سه سال گذشته و افزايش 91 درصدي رشد پوشش جاده اي ايرانسل طي سال گذشته خبر داد.

به گفته مهندس قلمبر دزفولي، ايرانسل با رشد متوسط سالانه 60درصدي تابحال موفق به نصب و راه اندازي بيش از 13هزار و ششصد و هفتاد و شش دستگاه BTS در سراسر کشور شده به طوريکه تعداد TRXهاي نصب شده در شبکه به بيش از 86هزار و پانصد عدد رسيده است.
در اين جلسه، مديرعامل ايرانسل با ذکر ايجاد بيش از 33هزار و پانصد شغل مستقيم و غيرمستقيم توسط ايرانسل در داخل کشور با رشد متوسط ساليانه 39درصدي در تعداد کارکنان طي سالهاي گذشته، از ايجاد 52هزار و ششصد ميليارد ريال درآمد مستقيم و غيرمستقيم براي دولت از طريق پروژه ايرانسل خبر داد و گفت: ايرانسل تابحال 2هزار و 100 ميليارد تومان به طور مستقيم به دولت پرداخت داشته است.
مهندس قلمبر دزفولي با يادآوري ايجاد زيرساختهاي پايدار و پيشرفته مبتني بر فناوري نسل 75/2 شبکه تلفن همراه در سطح کشور، ايجاد بستر ارتباطي پرسرعت بيسيم مبتني بر فناوري نوين WiMAX در سطح 7 استان، عرضه مجموعه متنوعي از خدمات ارزش افزوده، ايجاد بستر ارتباطي سازماني، ايجاد بزرگترين مرکز تماس شبانه‌روزي خاورميانه و مرکز تماس‌هاي منطقه‌اي با گويشهاي محلي، عرضه خدمات حقيقي بانکداري همراه، رومينگ بين الملل سيمکارت‌هاي دائمي با 227 اپراتور و رومينگ سيمکارت‌هاي اعتباري با 46 اپراتور جهان، ارائه خدمان نوآورانه در سطح جهاني و تعامل با بازيگران اصلي صنعت ارتباطات براي ايجاد قطب نوآوري و توسعه خلاقيت در ايران بر عظم ايرانسل براي ارائه الگوي اپراتور پيشرو و نوآور در سطح منطقه و جهان اسلام تاکيد کرد.
وي با اشاره به عملکرد ايرانسل در حوزه کيفيت شبکه گفت: به رغم افزايش قابل توجه در حجم ترافيک و گستره جغرافيايي شبکه، افزايش چشمگيري در کيفيت شبکه ايرانسل حاصل شده است، به طوري که در حال حاضر، ميزان متوسط قطعي مکالمات در سطح کل شبکه به کمتر از 3/1 درصد رسيده است.

در ادامه اين جلسه دکتر محمد کرم‌پور –معاون وزير ارتباطات و رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي- طي سخناني ضمن تشکر از برگزاري اين جلسه گفت: ما اپراتور را خانه خود ميدانيم و خوشحاليم که به خانه خودمان آمده‌ايم و عميقا معتقديم بخش خصوصي چشم حاکميت است و حاکميت بايد سرمايه‌هاي خصوصي اينچنيني را حفظ، توسعه و هدايت کند و دغدغه اصلي و هميشگي ما در مجموعه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات اين است که چه کار کنيم تا با حمايت، هدايت و کمک ما، اپراتورها موفق‌تر و قوي‌تر شوند.
وي تاکيد کرد: شما و تمامي فعالان بخش خصوصي ثروت و سرمايه حکومت جمهوري اسلامي ايران هستيد و موفقيت شما، موفقيت ماست و رضايت مردم از خدمات شما، بزرگترين و بهترين سود براي دولت است.

رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تاکيد کرد: خط قرمز ما در سازمان، ميزان پول دريافتي از اپراتورها نيست، بلکه خط قرمز دولت و حکومت، مردم هستند چراکه مردم ذي‌نفعان اصلي دولت هستند.
دکتر کرم‌پور در بخش ديگري از سخنان خود تاکيد کرد: نظر ما و کليه همکارانمان در سازمان اين است که رگولاتوري بايد برخورد و رفتارش با اپراتورها حمايتي باشد و بايد خالصانه حمايت کنيم و اگر هم بحثي پيش آمد با هدف حمايت و رشد و توسعه و حل مشکل تعامل کنيم، چراکه اصل و اراده ما بر حل مسئله است و نه مسئله‌سازي و ما به دنبال مشکل‌سازي و سختگيري نيستيم و به زودي به دنبال حذف قوانين اضافي و سختگيرانه هم خواهيم رفت.

دبير كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در بخش ديگري از سخنان خود، خواستار حضور متخصصين و مسئولان اپراتورها در كميسيون هاي فرعي كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي شد.
وي تاکيد کرد: تفکر ما براساس قواعد رگولاتوري يعني رقابت، عدالت، انصاف، شفافيت، صراحت، اخلاق مداري و بي طرفي است.

رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: همانطور که در حال حاضر رگولاتوري و اپراتورها با هم رفتاري زيبا و صميمانه دارند بايد به سمتي پيش برويم که اين رفتار بين خود اپراتورها هم حاکم شود و در عين رفاقت، براساس چارچوب، رقابت حرفه‌اي انجام شود. از اپراتورها هم دعوت مي‌کنيم تا با هم يک ادبيات جديد خلق کنيم، نظريه پردازي کنيم و اين تعاملات را مستندسازي کنيم و تحت عنوان يک ادبيات جديد از طريق اتحاديه جهاني مخابرات به جهانيان عرضه کنيم.
وي در پايان با اشاره به اجراي طرح هدفمندي يارانه ها گفت: بايد با همکاري هم، سهم خود را در خصوص اين طرح عظيم ملي ادا کنيم.