متخصصان دريافتهاند كه مصرف منظم چاي، تغييرات مخرب و مضر در خون را كه ناشي از مصرف مواد غذايي چرب هستند، سركوب كرده و مانع از اين تغييرات ميشود.
كارشناسان تغذيه ميگويند نوشيدن چاي ميتواند از چاقي ناشي از هله هوله و فست فود خوري جلوگيري كند.
به گزارش ايسنا، اين متخصصان هم چنين دريافتهاند كه مصرف منظم چاي، تغييرات مخرب و مضر در خون را كه ناشي از مصرف مواد غذايي چرب هستند، سركوب كرده و مانع از اين تغييرات ميشود.
به گزارش روزنامه ديلي ميل، اين تغييرات اغلب منجر به بروز ديابت نوع دوم ميشود.
اين آزمايشات كه تاكنون روي موشهاي آزمايشگاهي صورت گرفته نتايج اميدواركنندهاي داشته كه براي انسان هم ميتواند مفيد باشد. اين متخصصان موشها را به دو گروه تقسيم كرده و به يك گروه غذاي پرچرب و به گروه ديگر رژيم غذايي معمولي دادند. موشها 14 هفته تحت بررسي قرار داشتند. در اين مدت آب، چاي سبز و چاي سياه هم به موشها داده شد.
بنابراين گزارش، كارشناسان علوم تغذيهاي در انگليس متوجه شدند كه هر دو نوع چاي سبز و سياه ميتوانند موجب لاغری و مانع از افزايش وزن ناشي از خوردن غذاي چرب شوند.
اين كارشناسان تاكيد كردند چاي سياه معمولي كه اغلب افراد روزانه مصرف ميكنند هم ميتواند براي مقابله با عوارض نامطلوب مصرف چربي روي خون مفيد باشد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)