یک کارشناس تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسرید و کلسترول در آن باید محدود شود.
ایسنا/ فرح روشن پور اظهار داشت: هر چند مصرف کله پاچه در تمام دنیا منسوخ شده است، اما در حال حاضر بخشی از فرهنگ غذایی ماست و لذا پرداختن به خواص و مضرات آن دارای اهمیت است.
روشن پور در ادامه تصریح کرد: وجود تری گلیسرید و مخصوصا کلسترول در این ماه غذایی میتواند برای عروق و شریانها و در نهایت قلب مضر باشد.
وی گفت: مصرف زیاد کله پاچه مخصوصا در افراد سالخورده میتواند منجر به کاهش انعطاف عروق و در نتیجه سفتی آنها و در نهایت رسوبات چربی در عروق شود.
روشن پور در پایان گفت: در مجموع باید توجه داشت که مصرف بیرویه این ماده غذایی در نهایت بستر را برای ایجاد لختگی و رسوبات و در نتیجه بسته شدن عروق فراهم میکند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)