نوشته اصلی توسط
Mohamad
سلام دوستان
رضا جان اول از همه ازتو دوست عزیزم که به من لطف کرده و واقعا در این دو روز سنگ تمام گذاشتی ممنونم و امیدوارم کنار ما بمونی (خودت میدونی اگر بری مثل سایت خودت میام دنبالت) ولی رضا جان برای بنده دلگرمی دوستان و جبران زحمات این عزیزان و همکاران عزیزم که افتخاریه برای بنده کار در کنار این عزیزان مهمتر هستش .
دلم میخواد همه اینجا شاد باشند و احساس کنند خانه خودشان هست و امیدوارم خداوند توان حفظ همچین محیطی را به من بده .
رضا جان بیشتر پستهای بنده البته در طول کمتر از 5 روز گذاشته شدند و حتی خواندن این همه پست در طول این مدت کار سختی بود ولی از آنجا که باید به پرتال و مرکز دانلود سایت رسیدگی میکردم و البته تنظیمات انجمن و پرتال هم که خودت میدانی چه میزان کار سنگینیه پس مجبور بودم در مدتی کوتاه این کار را انجام بدم و بخشی از پستهای از دست رفته را برگردانم ، و طوری شد که تعداد پستهایی که در طول روز میدادم فراتر از 200 پست بود که خواندنش واقعا کار سختی بود چه برسه به گذاشتن پستها و در طول این مدت حتی از منزل برای خرید نان هم خارج نشدم ، بار دیگه از دوستانی که مطالبشان از بین رفته معذرت میخوام و تمام سعی خودم را برای برگرداندن سایت به روال پیشرفت انجام خواهم داد .
خداوند فرصت و توفیق عمل بده
شاد و پیروز باشید
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)