نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: یک پیشنهاد توپ ولی سخت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    360
    تشکر تشکر شده 
    218
    تشکر شده در
    56 پست
    قدرت امتیاز دهی
    25
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad نمایش پست ها
    سلام دوستان
    رضا جان اول از همه ازتو دوست عزیزم که به من لطف کرده و واقعا در این دو روز سنگ تمام گذاشتی ممنونم و امیدوارم کنار ما بمونی (خودت میدونی اگر بری مثل سایت خودت میام دنبالت) ولی رضا جان برای بنده دلگرمی دوستان و جبران زحمات این عزیزان و همکاران عزیزم که افتخاریه برای بنده کار در کنار این عزیزان مهمتر هستش .

دلم میخواد همه اینجا شاد باشند و احساس کنند خانه خودشان هست و امیدوارم خداوند توان حفظ همچین محیطی را به من بده .
    رضا جان بیشتر پستهای بنده البته در طول کمتر از 5 روز گذاشته شدند و حتی خواندن این همه پست در طول این مدت کار سختی بود ولی از آنجا که باید به پرتال و مرکز دانلود سایت رسیدگی میکردم و البته تنظیمات انجمن و پرتال هم که خودت میدانی چه میزان کار سنگینیه پس مجبور بودم در مدتی کوتاه این کار را انجام بدم و بخشی از پستهای از دست رفته را برگردانم ، و طوری شد که تعداد پستهایی که در طول روز میدادم فراتر از 200 پست بود که خواندنش واقعا کار سختی بود چه برسه به گذاشتن پستها و در طول این مدت حتی از منزل برای خرید نان هم خارج نشدم ، بار دیگه از دوستانی که مطالبشان از بین رفته معذرت میخوام و تمام سعی خودم را برای برگرداندن سایت به روال پیشرفت انجام خواهم داد .
    خداوند فرصت و توفیق عمل بده
    شاد و پیروز باشید

ممنونم محمد جان
    از پاسخ کاملت هم متشکرم
    می دونم منظورت چی هست ولی می خواستم چند تا نمونه نام ببرم که بچه ها هم شاید براشون جالب باشه
    من عید که در خدمت شما دوستای گلم هستم
    بعد عیدم سعی می کنم روزی حداقل 1 بار رو سر بزنم چون خودم از مطالبی که بچه ها توی این سایت می ذارن واقعا خیلی خوشم می یاد
    بچه ها واقعا پست هایی که می ذارن کامل و عالی هست
    من از هیچ کسی اینجا ایراد نمی گیرم و طرف صحبت های من فقط مدیران عزیز نیست بلکه همه اعضایی که می یان و از مطالب اسفاده می کنن
    من 2 روز هست اومدم و زیاد با بچه ها آشنایی ندارم ولی توی همین 2 روز با نگاه کوچیکی که به پست های بچه ها انداختم دیدم کارشون عالیه
    و واقعا به محمد عزیز تبریک می گم که چنین مدیرای خوبی توی این سایت دوره هم جمع شدن و می دونم که همین طور به تعدادشون در آینده اضافه خواهد شد
    بازم از همه تشکر می کنم امیدوارم روز به روز شاهد پیشرفت سایت باشیم

2. 3 کاربر مقابل از reza_shah عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)