آشنايي با
خواص خوراکيها- خرمالو از جمله ميوههايي است كه اگرچه در حالت نارس گس و سفت است ولي اگر آن را در دماي معمولي اتاق قرار دهيد، به مرور خواهد رسيد و نرم و شيرين ميشود.
البته طعم و مزه آن به نوع
خرمالو بستگي دارد؛ به اين معنا كه حتي بعضي از انواع رسيده نيز همچنان
حالت گسي را دارند. خرمالو علاوه بر اينكه به صورت خام و تازه مصرف ميشود، در آجيل
ميوههاي خشك نيز يافت ميشود. در ضمن از پخته آن نيز به صورت مربا، مارمالاد و همچنين در انواع شيرينيها و كيكها استفاده ميكنند.
خواص غذايي
خرمالو سرشار از
ويتامين A، بتاكاروتن و همچنين مقدار قابل توجهي ويتامينهاي B1، B2، B3 و ويتامين C است. اين ميوه همچنين مواد معدني مختلف مورد نياز بدن را مانند كلسيم، گوگرد، آهن، فسفر، منيزيم و پتاسيم دارد؛ به همين جهت براي رشد و نمو كودكان بسيار مفيد شناخته شده است.
خواص درماني
ـ خوردن
خرمالوي رسيده براي افرادي كه از سينهدرد در رنج هستند، توصيه ميشود.
ـ ميگويند اگر خرمالو را به صورت ناشتا ميل كنيد، براي درمان اسهال خوني بسيار مفيد خواهد بود.
ـ خرمالو براي
بيماران كبدي، كليوي و نقرسي نيز مفيد است.
ـ خرمالو حاوي مقدار زيادي پكتين است. پكتين يكي از فيبرهاي محلول در آب است كه باعث كاهش چربي خون ميشود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)