این شیرینی خوشمزه و فوری خیلی آسون درست می شه و با چای هم خیلی می چسبه.
من برای درست کردنش از یه مقدار کیک شکلاتی که خودم پخته بودم و تو خونه داشتم استفاده کردم اما اجباری در شکلاتی بودن کیک نیست می تونید کیک ساده هم استفاده کنید و اگرم کیک دستپخت خودتون رو تو خونه ندارید زیاد غصه نخورید چون می تونید از کیک های آماده ای که بیرون هست مثل کیک درنا استفاده کنید.
مواد لازم
کیک خورد شده (ریز) دو لیوان
خامه ی فرم گرفته نصف لیوان کمی بیشتر
گردو خورد شده 1/3 لیوان
بادام خورد شده 1/3 لیوان
فندق خورد شده 1/3 لیوان
پودر نارگیل
همه ی مواد رو تو یه کاسه بزرگ بریزید و با قاشق خوب مخلوط کنید. با کمک پشت قاشق مواد رو به لبه ی کاسه بمالید تا پسبندگی پیدا کنند. وقتی مواد خوب چسبنده شد از مواد به اندازه ی گردو بردارید و توی دستتون گرد کنید و بعد توی پودر نارگیل که توی سینی ریختید بغلطونید.
اگه چسبندگی مواد کم بود خامه اضافه کنید و اگه زیاد بود پودر کیک.
توپک های آماده رو توی ظرف سرو بچینید و بذارید یکی دو ساعت توی یخچال بمونه تا خودشو بگیره.
با چای نوش جان کنید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)