مواد لازم:
گوشت چرخ شده=500 گرم
تخم مرغ=1 عدد
پياز رنده شده=2 عدد
تخم مرغ آبپز=5 عدد
زيتون سبز=به مقدار لازم
جعفري ريز شده=4 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري
آب داغ=1 ليوان
نمك و ادويه=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. گوشت چرخ كرده را با ادويه و جعفري ريز شده مخلوط كنيد سپس يك عدد تخم مرغ خام را به ان اضافه كرده مواد را با دست ورز دهيد.
2. گوشت را به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد.
3. گوشت را از يخچال خارج كرده سپس به اندازه يك دايره از گوشت برداشته وسط آن را طبق شكل تخم مرغ آبپز گذاشته و اطراف ان را زيتون حلقه شده بگذاريد و دور تخم مرغ را با گوشت چرخ شده بپوشانيد.
4. در ظرف پيركسي 2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي+1 ليوان آب داغ را با هم مخلوط كرده دايره هاي گوشت را در ظرف كنار هم قرار دهيد.
5. ظرف را به مدت 1 ساعت با حرارت 200 درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد يا تا زماني كه گوشت كاملا پخته باشد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)