مواد لازم:
سينه مرغ آبپز شده=2 عدد
پنير چدار رنده شده=1 ليوان
آرد سفيد=4/3 ليوان
آب مرغ=1 ليوان
خامه=4/3 ليوان
تخم مرغ زده شده=2 عدد
آرد سوخاري=1 ليوان
نمك و فلفل=به مقدار لازم
پودر سير=كمي
طرز تهيه:
1. سينه مرغ پخته شده را چرخ كنيد سپس به آن نمك و فلفل و ادويه بزنيد.(دقت كنيد مرغ را تا حدي چرخ كنيد كه فقط ريز شود)
2. آب مرغ را در قابلمه اي نسوز ريخته سپس آرد و خامه را به آن اضافه كرده روي حرارت ملايم هم بزنيد تا زمانيكه سس غليظي بدست آيد.
3. مرغ را با پنير چدار رنده شده مخلوط كرده سپس سس غليظ شده را روي آن ريخته با دست ورز دهيد.
4. مخلوط مرغ و سس را در ظرف سرداري ريخته به مدت 4 ساعت در يخچال بگذاريد.
5. از مرغ به اندازه يك قاشق غذاخوري برداشته در دست به صورت مستطيل شكل دهيد.
6. ناگت ها را ابتدا در تخم مرغ زده شده بزنيد و سپس در آرد سوخاري بغلتانيد.
7. ناگت هاي آماده شده را به مدت نيم ساعت ديگر در يخچال بگذاريد سپس در روغن فراوان سرخ كنيد تا زمانيكه ناگت ها طلايي رنگ شوند.
8. ناگت پنيري را مي توانيد همراه با سيب زميني سرخ كرده ميل كنيد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)