نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: دستورات نصب

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    این کاربر شعاری برای خود انتخاب نکرده است
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست
    حالت من : Konjkav
    قدرت امتیاز دهی
    8
    Array

پیش فرض پاسخ : دستورات نصب

سلام استاد
    ببخشید که هی مزاحمتون میشم و سوال میپرسم
    بنده خیلی با دستورات پیشرفته داس آشنایی ندارم چون اصولا وقتی داس بود من هنوز نبودم!
    من فقط با توضیحات شما تونستم همچین جیزی رو بسازم وگرنه هیچ جایی به این روشنی توضیح داده نشده بود.
    بگذارید یکم روشن تر سوالمو بپرسم
    دستورات نصب تم و تصاویر پس زمینه و همچنین فونت ها در قالب داس چیه؟ ینی مثلا تم ها در پوشه مثلا thems کپی شده و بعدش در پنجره ای که میتونیم تم رو تو اون تغییر بدیم به نمایش در بیایند ینی به عبارت دیگه فقط کپی نشده و نصب هم بشوند .آیا از همون دستورات میشه برای این فایل ها استفاده کرد و چجوری اونارو کنار برنامه wpi بزاریم؟ینی اول تصاویر و تم ها نصب و بعدش برنامه اجرا شود. البته خودتان در تاپیکی در مورد دستورات BATCH ها توضی داده بودید ولی من شک کردم آیا این دستورات در مورد تم ها هم همون طوره؟
    برنامه rt 7 lite این قابلیتو داشت که این کا را رو بکنه ولی فایلی که بهم میداد اصلا نه تمی توش بود نه عکسی حتی با اینکه براش answer file با خود برنامه تنظیم کردم ولی بازم هیچی نداشت ینی ویندوزی که بهم میداد هیچ فرقی با ویندوز معمولی و عادی نداشت.
    یه سوال دیگم داشتم آیا امکان داره که فایل های کرک یا پچ کردن نرم افزارهارو هم خودکار کرد؟ یا مثلا برنامه رو نصب و بعد کرک و سپس از برنامه یک فایل نصب ساخت که از قبل کرک شده باشد؟
    بازم معذرت
    ویرایش توسط صمیمی : 08-12-2017 در ساعت 01:59 AM دلیل: اضافه نمودن چند سوال

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)