نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

موضوع: مشکل با منوی بوت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    یاد بگیریم وبه دیگران هم یاد بدیم
    تشکر تشکر کرده 
    1,591
    تشکر تشکر شده 
    1,930
    تشکر شده در
    617 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6074
    Array

مشکل با منوی بوت

با سلام
    یه مشکلی توی سیستمم بوجود اومده میخواستم مطرح کنم دوستان کمکی بکنند
    من توی سیستمم دوتا ویندوز دارم یکی ویندوز اصلی که توی درایو پیش فرض c هست و دومین ویندوز در یکی از درایوهای دیگه که با نام test هست که به وسیله نرم افزار easybcd مدیریتشون میکنم واون ویندوز تست برای اینه که نرم افزارها یا کارهای جانبی رو روی اون تست کنم البته اینم بگم که اون ویندوز رو یه بار نصب و با نرم افزار gimagex بکاپ گرفتم که حتی در هرلحظه ای که خراب بشه با همون نرم افزار در عرض پنج دقیقه برمیگردونم
    من با نرم افزار gimagex یه بکاپ هم از ویندوز اصلیم گرفتم که در مواقع لزوم بتونم ویندوز رو دوباره با برگردوندن بکاپ بتونم استفاده کنم دوروز پیش یه مشکلی برای ویندوز اصلیم بوجود اومد ومن مجبور شدم وارد ویندوز test بشم تا از اونجا درایو اصلیم که ویندوز اصلیم توش هست رو فرمت و با بکاپی که از ویندوز اصلیم داشتم جایگزین کنم وقتی وارد ویندوز test شدم خواستم درایو c رو فرمت کنم نشد و ویندوز نتونست اونو فرمت کنه احتمالا احتمالا به دلیل اینکه فایل بوت هردو ویندوز داخل همون ویندوز اصلی بود که فرمت نشد البته شاید دلیل دیگه ای داشت به هرحال من مجبورشدم با سی دی winpe که داخلش هم gimagex رو خودم بهش اضافه نموده بودم سیستم رو با اون بوت کنم وقتی سیستم با اون سی دی بوت شد تو cmd تونستم درایو ویندوز اصلیم رو فرمت کنم وبا gimagex بکاپ رو برگردونم ولی بعد تموم شدن کار دیدم هیچ فایل بوتی موجود نیست که سیستم باهاش بوت بشه درحالیکه من بکاپ رو برگردونده بودم حالا بعد کلی کلنجار رفتن با سی دی های مختلف بوت ((بخاطر کم سوادی )) تونستم فایل بوت رو برگردونم نمیدونم این دو مشکل از کجا پدید امدند
    1-چرا از ویندوز test نتونستم درایو اصلی ویندوزمو فرمت وبکاپ رو برگردونم
    2- چرا وقتی من با سی دی بوت بکاپ رو برگردوندم پارتیشنی که بکاپش برگردونده شده چرا بوت واکتیو نبود

---------------------------------------------------------------------------------------

حالا بعد این سوالات میخواستم ببینم من چطوری باید سی دی winpe درست کنم که بتونم تا از طریق بوت با این سی دی هم بکاپ هامو برگردونم چه ویندوز اصلی وچه ویندوز test یا هربکاپ دیگه ای که با gimagex میگیرم ایا این سی دی بوت که من درست کردم امکانات دیگه ای هم میخواد یا نحوه کارمن اشتباه هست

میخوام سی دی که درست میکنم اولا gimagex توش حتما باشه چه برای بکاپ گیری چه بازگزدانی و اینکه چه نرم افزاری باید بهش اضافه کرد که اینکار درست انجام بشه که هم بتونم ازطریق سی دی بوت بتونم درایو ها رو فرمت کنم واین مشکل اکتیو نبودن هم برطرف بشه
    الیته اگر میشد برنامه EasyBCD رو به این سی دی اضافه کنم کلیه مشکلات برطرف میشد
    که یه سی دی winpe+gimagex+EasyBCD

شاید دوستان بگند بجای این همه مشکلا ت از یه سی دی اکرونیس استفاده کن ولی این کاری که من میکنم خیلی برام مهمه چون خودم درستش کردم 100درصد برام مهمه که این سی دی رو خودم درست کنم

2. 4 کاربر مقابل از سهند عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)