سلام
همونطور که شما دوستان ميدونيد برنامههاي پرتابل يا قابل حمل مزيتهاي بسياري دارند. اگه شما گاهي و بسته به مورد احتياج به نرمافزاري داريد بهتر است که بصورت پرتابل داشته باشيد.
روشهاي زيادي براي پرتابل سازي نرم افزارها وجود دارد:
1- پرتابل سازي با نرم افزارهاي ويژه مانند VMware ThinApp و Spoon Studio
2- پرتابل سازي دستي به کمک کد نويسي و استفاده از برنامههايي مانند AutoIT و NSIS و حتي WinRAR
اما هميشه کساني هستند که ابتکارات جالب بخرج ميدهند و به دليل تسلط کامل به برنامهنويسي و اصطلاحاً کد نويسي، روشهاي جديدي و خاصي براي توليد برنامههاي پرتابل بوجود مياورند!
تقريباً ماه پيش برنامهاي دانلود کردم که ويژگي خاصي داشت. يک فايل نصبي بهمراه دو فايل بچ (با فرمت cmd) که با استفاده از فايلها، فايل نصبي به دو روش 1- نصب سايلنت و اکتيو 2- نصب بصورت پرتابل خروجي ميداد. فايل نصبي مشترک و کم حجم بود!
اون برنامهرو طي تاپيکي معرفي کردم و از جناب مهندس شيرينزبان، استاد خودم خواستم بررسي و روش ساخت چنين فايلهايي مشخص کنند.
http://ariadl.ir/thread170360.html
استاد عزيزم با مشغله فراوان و کسالتهايي که داشتند، فراموش نکردند و با بررسي هاي مختلف و روشهاي متعدد آزمايشي راز و رمزهايي از آن درآوردند و اگر خدا بخواهد و استاد فرصت و توانايي جسمي لازم را داشته باشند، در ادامه همين تاپيک ساخت چنين فايلهايي را آموزش خواهند داد.
استاد، سپاس
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)