نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: ویرایش فایلهای set up

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    یاد بگیریم وبه دیگران هم یاد بدیم
    تشکر تشکر کرده 
    1,591
    تشکر تشکر شده 
    1,930
    تشکر شده در
    617 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6074
    Array

پیش فرض ویرایش فایلهای set up

سلام
    دوستان یه سوالی داشتم که با مثالی ازتون میپرسم
    من تغییرات ایجاد شده نرم افزار km pleyr رو در سیستم با توتال دنبال کردم ودر اخر یکسری فایل بدست اوردم برای مثال یک فایل رجیستری ویک فولدر در پروگرام فایل ویک فولدر در منوی استارت ویک فولدر در یوزر .
    من یکسری تغییراتی در نرم افزار در فولدر پروگرام فایل و یکسری تغییرات در فولدر منوی استارت ویکسری در رجیستری انجام دادم وبا این تغییراتی که انجام دادم بازهم نرم افزار بصورت عادی کار میکنه حالا من میخواستم رو با تغییراتی که روش انجام دادم دوباره به فایل نصب تبدیل کنم که در موقع نصب با اون تغییرات نصب بشه برای مثال ((من فولدری که km pleyr در یوزر ایجاد شده بود رو حذف کردم در پروگرام فایل در فولدر km pleyr زبانهای دیگر رو حذف وفقط فارسی وانگلیسی رو گذاشتم بمونه بعد تمهایی بهش اضافه کردم وخیلی چیزهای دیگه ودر رجیستری اپدیتش رو حذف کردم ونام نرم افزار رو تغییر دادم وغیره)) حالا میخوام ببینم ایا اینکار امکان پذیره یانه که فایل های موجود رو دوباره به فایل نصبی تبدیل کنیم یا فایل نصب اصلی رو با این تغییرات ویرایش کنیم البته این نرم افزار یک نمونه بود در دیگر نرم افزار هم اینکار رو کردم اگه امکان چنین چیزی هست ممنون میشم اموزش وطریقه انجام اینکار رو برام توضیح بدید توضیح اینکه در بعضی نرم افزارها از سریال برای اکتیو کردن هم استفاده شده که من اونا رو هم میخوام ضمیمه فایل نصبی کنم که در حین نصب با تغییرات دلخواه اکتیو هم بشه

((مشابه کار استاد با نرم افزار توتال انیستال که هم نصب اتوماتیک وخاموش وهم اکتیو وهم یه نام دیگر که بصورت نرم افزار tracer در اومده))

2. 7 کاربر مقابل از سهند عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)