نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: تمسخر تيم فوتبال ايران توسط گزارشگر اتريشي .این تیم ارزش 1 دلار را هم ندارد.

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    این کاربر شعاری برای خود انتخاب نکرده است
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    35
    تشکر شده در
    14 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11
    Array

تمسخر تيم فوتبال ايران توسط گزارشگر اتريشي .این تیم ارزش 1 دلار را هم ندارد.

ORF1 ZIB24 240412e
    قبل از بازى ايران و نیجریه در شبكه ORF اتريش، كه مسوول پخش مستقيم بازى هاى جام جهانى در این کشور است، اتفاقاتى رخ داد كه شايد شنيدنش خالى از لطف نباشد.اين شبكه ابتدا مستندى كاملا غیرورزشی در مورد ايران پخش كرد. بعد از اين آيتم‌ها، كارشناس برنامه، ايران را كشورى معرفى كرد كه بازيكنانش براى خوش‌گذرانى به برزيل آمده اند و بارها و بارها به موضوع لباس‌هاى تيم ملى اشاره كرد و مدعی شد فدراسيون ايران پولى ندارد تا براى بازيكنانش پوشاک تهيه كند!
    به گزارش خبرنگار افتخاري بانك ورزش از اتريش، آنها به دستور علي كفاشيان اشاره كردند كه اجاره تعويض لباس با بازيكنان حريف را به ملي‌پوشان ايراني نداد. جالب اینکه گزارشگر اين شبكه مدام از كلمه «بامزه» براى توصیف فوتبال ايران استفاده مى‌كرد.
    ... و اما جملات پاياني گزارشگر اتريشي:«ما حاضر نيستيم براى صعود ايران از گروهش حتى يك يورو هم شرط ببنديم. این مسابقه خواب‌آورترين بازى جام جهانى بود، ركورد جام جهانى با اين بازى بدون گل خراب شد، ايران يادش رفته كه گاهی مى‌تواند حمله هم بكند و...»
    در ادامه بازیکنان ایران این گونه معرفی کرد:(( به جای عکس یوزپلنگ روی پیراهن این تیم باید از عکس بچه گربه استفاده می شد.))
    من یک افاغنه هستم و به افغانی بودنم افتخار میکنم.
    زنده باد افغانستان مهد فرهنگ و ادب و انسانیت و صداقت

2. 3 کاربر مقابل از پاکاک شکارچی بزرگ عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)