سلام
بعد از مدت ها به جوابی برای سوال پست اول خودم رسیدم که نمی دانم برای تمامی نرم افزار های صدق کند یا نه !!!
اما در هر صورت گفتم با دوستان عزیزم در میان بگذارم شاید کمکی باشد...
در این شکی نیست که برای اینکه نرم افزاری فایلی رو دانلود کند باید لینکی از آن را داشته باشد من با دقت بر روی چند نرم افزار متوجه شدم که نرم افزر ها لینک های دانلود خود را از یک فایل با پسوند xml اجرا و دانلود می کنند
برای نمونه نرم افزار Windows Hotfix Downloader را در نظر بگیرید این نرم افزار لیست دانلود آپدیت های ویندوز خود را درون پوشه ایی به نام UpdateLists ذخیره می کند
که ما می توانیم فایل xml مربوطه را با Notepad باز کنیم و لینک را از آنجا برداشته و خودمان مستقیما با استفاده از دانلود منیجر فایل را دانلود کنیم.
در بعضی مواقع دیدم بعضی از نرم افزار ها لینک ها مستقیم در فایل xml قرار داده نمی دهند بلکه مثلا لینک ftp هاست مورد نظر قرار داده می شود که ما می توانیم این لینک را توسط مروگر خود باز کرده و تمامی فایل ها در آن وجود دارد که ما می توانیم از آنجا دانلود کنیم .
لازم به ذکر است ممکن است یک نرم افزار چندین فایل xml داشته باشد که در جاهای مختلفی ذخیره کند که به احتمال زیاد یکی از آنها دارای لینک دانلود است
در کل برای اینکه ما بتوانیم فایل xml را پیدا کنیم باید اول نرم افزار را مانیتور کنیم که برای دانلود چه فایلی در کجا قرار می دهد و فایل های xml احتمالی را بررسی کنیم
برای مانیتور کردن نرم افزار می توانید از نرم افزار Total uninstall استفاده کنید
موفق و پیروز باشید .
![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)