عزیزی دارم که زیاد مزاحمش می شوم.
گاه و بیگاه به خانه اش میروم و وقتی رفتم حداقل دو سه روزی اجازه نمی دهد که به خانه خودم برگردم.
این عزیز خوب می داند که من بدون کامپیوتر نمی توانم دوام بیاورم. لذا وقتی آن جا هستم یک اطاق را با یک کامپیوتر
در اختیارم می گذارد تا کم حوصلگی نکنم و ندای میخواهم به خانه ام برگردم ، سر ندهم.
این عزیز دخترم است ولی رفتارش با من مثل مادری بسیار مهربان در مقابل فرزندش هست.طوری که خودم هم گاها"
وقتی میخواهم صدایش کنم میگویم " مامان جان ، بیا" !!!
تا چند روز قبل با کامپیوتر ایشان ، مشکل داشتم. مسلم است که من برای کار با کامپیوتر ، نیاز داشتم که نرم افزار
های مختلفی در کامپیوتر آن ها نصب کنم. و نیز لازم بود خیلی از تنظیمات کامپیوتر آن ها را تغییر دهم.
و باز قبل از ترک منزل آن ها مجبور بودم که تمام نرم افزار هایی را که نصب کرده ام Uninstall کرده و نیز دوباره باید
تنظیم های کامپیوتر را به حالت قبل از آمدنم برگردانم.
بدیهی است که یکی از چیز هائیکه باعث افت بازدهی و خرابی سیستم میشود نصب و Uninstall کردن های زیاد
و تنظیم های مکرر است.
من برای اینکه باعث خرابی کامپیوتر آن ها نشوم ، تصمیم گرفتم که ویندوزی دیگر مخصوص خودم در یکی از درایو های
کامپیوترشان نصب کنم.(توضیح اینکه در درایو C کامپیوتر آن ها ویندوز XP نصب بود).
تا اینجای داستان عادی است ولی وقتی شروع به نصب عادی ویندوز XP کردم با مشکلاتی روبرو شدم که واقعا"
کلافه ام کردند.
اقدام اول:
-----------
یا سی دی ویندوز XP بوت کرده و بطور نرمال شروع به نصب کردم. مرحله اول نصب (اصطلاحا" مرحله Text Mode)
درست انجام شده و کامپیوتر برای شروع مرحله دوم نصب (اصطلاحا" مرحله GUI) ری استارت کرد ولی چند لحظه
بعد از Restart بعد از نشان دادن لوگوی ویندوز ، یکدفعه کامپیوتر خاموش شد!
فکر کردم که اتفاقی و برای چند لحظه برق قطع و وصل شده.
لذا کار را دوباره از اول شروع کردم ، ولی با کمال تعجب دوباره کامپیوتر در مرحله دوم نصب خاموش شد.
این مسئله چند بار تکرار شد.
اقدام دوم:
-----------
گفتم شاید سی دی ویندوز سفارشی XP که بار ها از آن استفاده کرده بودم ، خراب شده. لذا سی دی دیگری
تهیه کردم که دارای ویندوز اوریجینال دست نخورده بود و باز شروع به نصب کردم.
ولی عجیب بود ، دوباره دقیقا" با همان مشکل روبرو شدم!!
حالا دیگر مطمئن شدم که هیچ کدام از سی دی های XP اشکال ندارند و ایراد را باید جای دیگری جستجو کنم.
کامپیوتر مورد بحث ، سیستم جدید با سخت افزار های جدید نبود که فکر کنم ویندوز XP در آن ها نصب نمیشود
چون اصلا" چند سال قبل خودم این ویندوز XP را در آن نصب کرده بودم و الان هم خوب کار میکرد.
موقتا" از خیر نصب ویندوز گذشته و هارد اکسترنال خود را به کامپیوتر آن ها وصل کرده و شروع به کار کرده و در
انتها کامپیوتر را خاموش کرده و به اطاق دیگر رفتم.
نیم ساعت بعد یادم افتاد که هارد اکسترنالم را از کامپیوتر جدا نکرده ام.من نسبت به این هارد اکسترنال خیلی
حساسم. (چون در کشور ما افرادی با شرایط بنده ، هیچوقت آنقدر ندارند که چیز جدید و نو بخرند و مجبورند
با داشته های قدیمی خود سر کنند تا بمیرند)
بهر حال سریع به اطاقی که کامپیوتر آنجا بود برگشتم تا هاردم را درآورم که با صحنه عجیبی روبرو شدم.
کامپیوتر خاموش بود ولی چراع هارد اکسترنال من مثل زمانیکه کامپیوتر روشن است و فرضا" چیزی در حال کپی شدن
به آن است ، چشمک می زد.!!؟
اقدام بعدی
--------------
اگر حوصله دارید در جلسه بعد عرض خواهم کرد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)