نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: بررسی کامل ESET Mobile Security 2.0 ( نسخه اندرویدی )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    بررسی کامل ESET Mobile Security 2.0 ( نسخه اندرویدی )

    بررسی کامل ESET Mobile Security 2.0 ( نسخه اندرویدی )


    1003453 10151756803425908 1732860988 n 600x375
    در ماه مارس امسال بود که شرکت امنیتی Eset نسخه جدید آنتی ویروس موبایلی خود با نام ESET Mobile Security 2.0 برای گوشی ها هوشمند و تبلت های مبتنی بر سیستم عامل اندروید معرفی کرد. البته در آن زمان این آنتی ویروس در حالت بتا به سر می برد اما اکنون نسخه نهایی آن ارایه شده است. در این مطلب قصد داریم تا به بررسی کامل و جامع ESET Mobile Security 2.0 بپردازیم.
    نکته: به منظور راحتی کار، تا پایان مطلب هرگاه عبارت EMS را مشاهده کردید، منظور ما ESET Mobile Security می باشد.
    نسخه جدید EMS از همان تکنولوژی نسخه دسکتاپ برنامه های امنیتی شرکت ESET استفاده می کند. این تکنولوژی برنده جوایز متعددی شده است. با استفاده این فناوری محافظت لحظه ای ( Real Time ) از دستگاه شما به عمل خواهد آمد و هر فعالیت مشکوکی زیر ذره بین قرار خواهد گرفت. خواه این فعالیت های مشکوک مربوط به تهدیدات آنلاین باشند یا اپلیکیشن های مخربی که در دستگاه شما مشغول خرابکاری هستند.
    EMS در نسخه جدید خود یک رابط کاربری بهتر و جدیدتر نیز به کاربران معرفی کرده است که نسبت به نسخه های قبلی تغییرات محسوسی دارد. همچنین قابلیت های جدید و قدرتمندی که در این نسخه قرار گرفته اند به امنیت هرچه بیشتر شما کمک شایانی خواهند کرد.
    در این نسخه ابزارهایی با قابلیت های پایه ای و اصلی به صورت رایگا ارایه شده اند. هر چند که برخی قابلیت های اضافی هنگامی در دسترسی خواهند بود که کاربر به نسخه پریمیوم ارتقا پیدا کند. علاوه بر این ها EMS برای افزایش حفاظت از اطلاعات کاربران، گزینه های دیگری مثل قابلیت ضد سرقت ( Anti-Theft )، ضد فیشینگ ( Anti-Phishing )، سیستم حفاظت و گزارش گیری از تغییرات سیستم، قابلیت ----ر کردن تماس و پیام های کوتاه و قابلیت کنترل بیشتر بر روی دستگاه را ارایه می دهد.
    به صورت کلی استفاده از این EMS در این نسخه خیلی راحت تر شده است. از شروع فرآیند نصب که شامل ویزارد فعال سازی برخی قابلیت های هم می شود گرفته تا استفاده کلی از ابزارها.
    هنگامی که برای اولین بار برنامه را باز می کنید، EMS از شما می خواهد که یک کلمه عبور برای آن انتخاب کنید تا از تغییرات ناخواسته توسط دیگران و یا بدافزارها در تنظیماتش جلوگیری شود. قابلیت Uninstall Protection یا حفاظت در برابر حذف آنتی ویروس نیز بر اساس همین کلمه عبور کار می کند. چون ممکن است کسی که دستگاه شما را دزدیده است بخواهد آنتی ویروس را حذف کند تا کنترل کامل دستگاه را داشته باشد. سپس اطلاعاتی در مورد قابلیت های اصلی به صورت خیلی ساده به شما نشان داده خواهد شد. بنابراین هم کاربران حرفه ای و هم کاربران مبتدی می توانند مطمئن باشند که امنیت دستگاه شان همواره تامین می شود حتی اگر دستگاه آنها گم یا دزدیده شود.
    1787 576x1024
    قابلیت Anti-Theft به شما این امکان را می دهد تا در صورتی که دستگاه تان گم یا دزدیده شد، بتوانید موقعیت دستگاه را روی نقشه پیدا کنید. همچنین می توانید تمامی اطلاعات موجود روی دستگاه را به صورت کامل پاک کنید تا به دست کسی نیفتد.
    قابلیت بعدی که در موقع دزدیده شدن دستگاه به کار شما می آید، قفل سیم کارت ( Sim Lock ) می باشد. با استفاده از این قابلیت می توانید یک سیم کارت را به عنوان سیم کارت مورد اطمینان مشخص کنید. از این به بعد اگر سارقین سعی کنند که سیم کارت دیگری را درون دستگاه قرار دهند، قابلیت Sim Lock متوجه این موضوع خواهد شد و سیم کارت غیر معتبر را شناسایی می کند و سپس دستگاه قفل می شود. همچنین هشداری به شماره تلفن مشخص شده توسط شما ( مثلا شماره دوست تان ) ارسال خواهد شد و این مورد را گزارش خواهد داد. پس برای بهره برداری حداکثری از این قابلیت ها باید یکی از دوستان خود را به عنوان مخاطب قابل اعتماد انتخاب کنید و همچنین قابلیت SMS Text Command را نیز فعال نمایید.
    این تمام قابلیت های سیستم ضد سرقت EMS نیست. این سیستم به کاربران اجازه می دهد تا کارهایی را در گوشی موبایل به سرقت رفته خود انجام دهند. مثلا قفل کامل دستگاه و پخش کردن یک صدا. البته لازم به ذکر است که این قابلیت ها در نسخه تبلتی EMS کار نمی کنند.
    2567 576x1024
    حالا از دوست خود بخواهید که پیام کوتاهی حاوی دستوراتی مثل موارد زیر را برای انجام برخی کارها ارسال کند:
    eset lock password: قفل کردن دستگاه
    eset siren password: آژیر کشیدن دستگاه
    eset find password: پیدا کردن موقعیت مکانی دستگاه روی نقشه
    eset wipe password: پاکسازی کامل اطلاعات موجود روی دستگاه
    توجه داشته باشید که در دستورات بالا باید به جای عبارت password، کلمه عبوری که برای EMS تعیین کرده بودید را قرار دهید. در غیر این صورت با خطا مواجه خواهید شد.
    اما حالا نگاهی داشته باشیم به هرکدام از دستورات بالا و ببینیم آنها دقیقا چه کاری انجام می دهند.
    eset siren باعث می شود تا دستگاه با حداکثر توان صوتی خود شروع به آژیر کشیدن کند. حتی اگر دستگاه شما روی حالت سایلنت هم باشد، باز هم با حداکثر توان خود آژیر می کشد. برای ساکت کردن این آژیر حتما باید کلمه عبور صحیح EMS وارد شود یا اینکه دستگاه به کلی خاموش گردد.
    با ارسال دستور eset wipe به گوشی موبایل تان تمامی اطلاعات شامل مخاطبان، پیام های کوتاه، ایمیل ها، اپلیکیشن ها، محتویات کارت حافظه روی دستگاه و حساب های کاربری به صورت کامل و بدون امکان بازیابی حذف می شوند. این بدان معناست که اگر دستگاه خود را نیز پیدا کنید، دیگر هیچ کدام از اطلاعات تان قابل بازگشت نخواهد بود. مگر اینکه قبلا از اطلاعات تان روی دستگاه دیگر یا فضاهای ذخیره سازی ابری پشتیبانی گیری کرده باشید. ما توصیه می کنیم که اطلاعات خود را همواره روی فضاهای ذخیره سازی ابری ذخیره کنید تا در صورت بروز چنین حوادثی بتوانید خیلی راحت و ساده با یک همسان سازی همه آنها را دوباره در اختیار بگیرد.
    اما دستور eset find که تقریبان از نام آن مشخص است، مسئول پیدا کردن موقعیت مکانی دستگاه روی نقشه می باشد.
    3478 576x1024
    علاوه بر موارد بالا، EMS قابلیت دیگری نیز دارد که تنها در نسخه پریمیوم در دسترس می باشد و نام آن Sim Guard است. با استفاده از این قابلیت حتی اگر سارقین موفق به گذاشتن یک سیم کارت غیر معتبر و استفاده از دستگاه شوند نیز باز هم می توان اطلاعاتی از دستگاه داشته باشیم تا بتوان موقعیت مکانی آن را مشخص کرد. در واقع پس از اینکه سیم کارت غیر معتبر در دستگاه گذاشته شود، اطلاعات سیم کارت جدید مثل شماره آن، IMSI و IMEI دستگاه به شماره دوست مورد اعتمادتان فرستاده خواهد شد. با ارایه این اطلاعات به پلیس می توانید دستگاه خود را رهگیری کنید.
    البته کد IMEI روی جعبه دستگاه نیز نوشته شده است. اما کد IMSI یا “شناسه بین المللی مشترک موبایل” برای شناسایی شبکه استفاده می شود و می تواند کمک زیادی به پیدا شدن دستگاه شما کند.
    یکی دیگر از قابلیت های فوق العاده EMS قابلیتی با نام Security Audit می باشد که به منظور ارایه گزارش هایی به کاربران طراحی شده است. این قابلیت مشخص می کند که وضعیت کلی دستگاه و رفتارهای آن چگونه است. البته جژئیات خوبی نیز در اختیار کاربر قرار خواهد گرفت.
    هنگامی که به صفحه Security Audit می روید گزینه هایی را در اختیار خواهید داشت تا بخش مانیتورینگ دستگاه و اپلیکیشن ها دسترسی پیدا کنید و اینکه به کلی این قابلیت را فعال یا غیر فعال نمایید. بخش مانیتورینگ دستگاه به شما گزارش هایی مثل ردیابی شبکه های وای فای، وضعیت استفاده از حافظه، وضعیت تماس ها و اینترنت موبایل را در اختیار شما می گذارد.
    بخش مانیتورینگ اپلیکیشن ها نیز در صورتی از یک منبع ناشناس اقدام به نصب برنامه کرده باشید به شما هشدار خواهد داد. همچنین اگر قابلیت Debug mode دستگاه تان روشن باشد نیز هشدارهایی دریافت خواهید کرد. چون در صورتی که قابلیت USB Debugging فعال باشد و دستگاه خود را به کامپیوتر آلوده ای متصل کنید، خطر بالقوه آلوده شدن دستگاه شما را تهدید خواهد کرد. البته قابلیت USB Debugging یکی از قابلیت هایی است که به وفور توسط برنامه نویسان استفاده می شود. پس در صورتی که برنامه نویس اندروید نیستید، این قابلیت را غیر فعال کنید.
    4409 576x1024
    قابلیت ردیابی شبکه به صورت دائم شبکه های موجود را از لحاظ امنیتی بررسی کرده و در صورتی که کاربر به یک شبکه وای فای عمومی و ناامن و غیر قابل اعتماد متصل شود به او هشدارهای لازم را خواهد داد.
    در صورتی که حافظه دستگاه کم باشد نیز بخش Security Audit هشدارهایی می دهد و به کاربران این اجازه را خواهد داد تا برنامه های غیر ضروری و کمتر استفاده شده را به کارت حافظه منتقل کنند تا بدین شکل بازدهی دستگاه افزایش یابد.
    بخش رومینگ دیتا و تماس نیز اطلاعات مفیدی را به شما در مورد هزینه های این سرویس ها هنگام سفر به خارج از کشور و استفاده از اپراتورهای کشور مقصد خواهد داد. همچنین به شما هشدار می دهد تا مراقب هزینه های خود باشید تا با یک رقم اعجاب آور در قبض موبایل تان مواجه نشوید.
    5367 576x1024
    اما بخش مانیتورینگ اپلیکیشن ها می تواند برنامه ها را از روی کارکرد و سطوح دسترسی شان دسته بندی کند و برنامه های مشکوک را تشخیص دهد. مثلا برنامه هایی که بیشتر از چیزی که نیاز دارند سطوح دسترسی طلب می کنند. بنابراین کاربران می توانند برنامه هایی که از سرویس های پولی استفاده می کنند، آنها را ردیابی کرده یا اطلاعات مربوط به هویت شان را می خوانند تشخیص دهند. در عین حال برنامه هایی که به لیست مخاطبان و پیام های کوتاه شما نیز دسترسی دارند نیز مشخص خواهند شد.
    اما قابلیت حفاظت لحظه ای یا همان Real Time Protection تمامی اپلیکیشن ها را به صورت لحظه از لحاظ وجود بدافزارها بررسی می کند و برنامه های مشکوک را به صورت پیشفرض به بخش قرنطینه ها اضافه می کند. همچنین کاربران می توانند با مراجعه به مسیر Antivirus -> Advanced Settings -> Default Action بدافزارهای یافته شده را حذف کنند.
    البته حفاظت لحظه ای تاثیری بر بازدهی دستگاه ندارد. اما ممکن است کاربران در اجرای برخی برنامه هایی که به تازگی نصب یا بروز رسانی کرده اند متوجه کمتر شدن سرعت بارگذاری اولیه آنها بشوند. چون EMS در حال بررسی برنامه های جدید یا آپدیت شده است تا اطمینان حاصل کند که حاوی کد مخربی نیستند.
    6299 576x1024
    همچنین گزینه هایی وجود دارند که می توانید بخش حفاظت لحظه ای را خاموش یا روشن کنید. یا اینکه عملکردی مشابه قابلیت ESET Live Grid را پیاده سازی کنید. این قابلیت در نسخه های دسکتاپی محصولات شرکت ESET وجود دارد و به صورت خیلی سریع، برنامه ها و پردازش های در حال اجرا روی دستگاه شما را با میلیون کاربر محصولات ESET مقایسه می کند و در نهایت میزان ریسک و استفاده از آن برنامه در سراسر دنیا را نمایش می دهد و همچنین می تواند به صورت خودکار در مورد برنامه های مشکوک تصمیم گیری کند. با استفاده از این قابلیت نیز می توان به خوبی جلوی برنامه های ناخواسته و ناامن را گرفت. همچنین بدافزارهایی که با استفاده از این روش شناسایی شوند در بروز رسانی بعدی که برای آنتی ویروس های شرکت ESET منتشر خواهد شد به صورت کامل مسدود می شوند.
    اما بدیهی است که می توانید به صورت دستی نیز دستگاه تان را اسکن کنید تا بدافزارهایی که فعلا فعال نیستند را پیدا کنید. همچنین می توانید اسکن زمانبندی شده نیز انجام دهید تا هر از مدتی وضعیت دستگاه به صورت کامل بررسی شود. اما اسکن دستی در سه سطح Quick ( سریع )، Smart ( هوشمند ) و Deep ( عمیق ) انجام می شود.
    اسکن سریع فقط نقاط بحرانی سیستم که احتمال وجود بدافزار در آنها زیاد است را بررسی می کند. اما اسکن هوشمند کمی دقیق تر می شود و بیشتر روی برنامه ها و فایل هایی که امکان آلوده بودنشان می ورد متمرکز می شود. اما در اسکن عمیق کل سیستم و همه فایل های موجود در آن از لحاظ امنیتی برررسی می شوند.
    خیلی جالب است که بدانید هنگام اسکن در حال عمیق، از منابع سیستمی به میزان بسیار کمی استفاده می شود. مثل میزان استفاده از رم حدود ۴۰ مگابایت می باشد که برخی اوقات به ۳۲ مگابایت هم کاهش می یابد و این فوق العاده است. حتی هنگامی که اسکن در پس زمینه سیستم در حال اجراست، میزان استفاده از باتری ناچیز است. اما میزان استفاده از پردازنده نسبتا بالاست و بین ۶۰ تا ۸۰% پردازنده هنگام اسکن درگیر می شود.
    البته در بخش اسکن دستی می توانید دوباره لیست قرنطینه را بررسی کنید تا اگر فایلی به اشتباه به این بخش فرستاده شده است بازیابی شود. همچنین لیست گزارشات و بروز رسانی بانک اطلاعاتی EMS نیز از این بخش انجام می شود.
    بروز رسانی EMS نیز می تواند به صورت اتوماتیک انجام شود که این کار به صورت روازنه صورت می گیرد. اما گزینه های دیگری نیز وجود دارند که می توانند بروز رسانی ها را در بازه های زمانی سه روزه و هفته ای انجام دهند. مثلا سه روز یک بار یا هفته ای یک بار.
    7255 576x1024
    اما کاربرانی که زیاد وبگردی می کنند و حتی کارهای بانکی خود را از طریق تبلت یا موبایل شان و به صورت تحت وب انجام می دهند، در این نسخه امن تر خواهند بود. چون قابلیت آنتی فیشینگ EMS به سرعت صفحات جعلی را تشخیص داده و به کاربر هشدارهای لازم را می دهد. در واقع این قابلیت با مرورگر نصب شده روی دستگاه شما یکپارچه می شود و صفحات را بررسی کرده و در صورت وجود مشکل به شما هشدار خواهد داد. در زمان نوشته شدن این مطلب، قابلیت آنتی فیشینگ EMS با مرورگر پیشفرض اندروید، مرورگر کروم و نسخه بتای کروم سازگاری دارد. با این حال مرورگرهای زیاد و محبوبی مثل اپرا، فایرفاکس، دلفین، یو.سی و … برای اندروید وجود دارند که بهتر است شرکت ESET سازگاری قابلیت آنتی فیشینگ با آنها را در اولویت کاری خود قرار دهد. همچنین لازم به ذکر است که قابلیت آنتی فیشینگ EMS تنها در نسخه پریمیوم ارایه می شود.
    8207 576x1024
    کاربرانی که به نسخه پریمیوم ارتقا پیدا کنند، قابلیت های دیگری مثل ----ر تماس و پیام های کوتاه را نیز در اختیار خواهند داشت که به شما این اجازه را می دهند تا فقط از برخی شماره های خاص تماس یا پیام کوتاه دریافت کنید و یا اینکه چند شماره را مسدود نمایید. همچنین می توانید مشخص کنید که طی یک بازه زمانی خاص، هیچ پیام کوتاه یا تماس دریافت نشود. استفاده از لیست ها نیز در این نسخه امکان پذیر است. مثلا چند شماره اعضای خانواده را در لیست Family و شماره دوستان را در لیست Friends قرار دهید تا فقط تماس های آنها وصل شوند. حتی امکان مسدود کردن شماره های مخفی نیز وجود دارد.
    در هر صورت گزینه های مختلفی برای شخصی سازی دریافت تماس ها و پیام های کوتاه در اختیار شما خواهد بود. می توانید هر زمان که خواستید قوانین این بخش را تغییر دهید. EMS حتی تاریخچه تماس های مسدود شده را نیز در اختیارتان قرار خواهد داد.
    9181 576x1024
    نسخه جدید EMS با پشتیبانی از طیف مختلفی از زبان ها ارایه می شود که متاسفانه زبان فارسی هنوز برای آن ارایه نشده است. زبان اولیه EMS طبق زبان پیشفرض دستگاه تعیین می شود اما شما با مراجعه به بخش تنظیمات می توانید به راحتی زبان رابط کاربری EMS را تغییر دهید.
    کاربران می توانند به راحتی یک نوتفیکیشن دائمی را در بخش نوتفیکیشن های اندروید ایجاد کنند تا به صورت دائم وضعیت حفاظت از سیستم به آنها اطلاع داده شود.
    در زمان نوشته شدن این مطلب، آخرین نسخه ارایه شده ESET Mobile Security در فروشگاه گوگل پلی نسخه ۲٫۰٫۷۹۲٫۰ می باشد که برای گوشی های هوشمند و تبلت های اندرویدی در دسترس می باشد. برای استفاده EMS به حداقل موارد زیر نیازمند خواهید بود:
    نسخه اندروید: ۲٫۳ به بالا
    میزان رم: ۱۲۸ مگابایت

    میزان حافظه برای اجرا: ۵ مگابایت
    EMS 2.0 در دو نسخه رایگان و پریمیوم ارایه می شود. در نسخه رایگان تنها قابلیت های اصلی و پایه ای ارایه می شوند. اما در نسخه پریمیوم قابلیت های اضافه نیز وجود دارند. همچنین کسانی که قبلا ESET Mobile Security 1 را خریداری کرده باشند می توانند به صورت رایگان به نسخه ۲٫۰ ارتقا پیدا کنند.
    نسخه آزمایشی EMS 2.0 برای مدت ۳۰ روز قابل دریافت و استفاده است. نسخه یک ساله با قیمت ۱۴٫۹۵ دلار از طریق خود برنامه قابل خریداری می باشد. کافیست روی سه نقطه ای که در گوشه بالا و سمت راست قرار دارد تپ کرده و گزینه License را انتخاب کنید تا مراحل خرید انجام شوند. مسلما کاربران ایرانی امکان خریدهای بین المللی را نخواهند داشت. پس اگر در خارج از ایران زندگی می کنید و این اپلیکیشن را خریداری کردید، تجربیان خود را با ما در میان بگذارید.
    جمع بندی
    به طور کلی قابلیت های بسیار عالی در نسخه جدید ESET Mobile Security ارایه شده است و آن را تبدیل به یک اپلیکیشن قدرتمند امنیتی کرده اند. با توجه به رابط کاربری فوق العاده ای که برای این نسخه طراحی شده است، همه کاربران چه حرفه ای و چه مبتدی می توانند به خوبی و به راحتی از آن استفاده کنند.
    دریافت ESET Mobile Security 2.0 از فروشگاه Google Play
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/