نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: درباره غیرت رضا عطاران روی جسد همسرش

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    بهترین هدیه ای که میتوانیم به دیگران بدهیم وقت و صبرمان است.
    تشکر تشکر کرده 
    1,716
    تشکر تشکر شده 
    2,026
    تشکر شده در
    1,243 پست
    حالت من : ShadOsarhal
    قدرت امتیاز دهی
    3731
    Array

درباره غیرت رضا عطاران روی جسد همسرش

پیمان قاسم خانی که بعد از «مارمولک» پس از سال‌ها، دومین همکاری با کمال تبریزی را در مقام نویسنده با «طبقه حساس» تجربه می‌کند با ذکر این نکته که سیروس همتی ایده جذاب این اثر را مطرح کرده است راجع به نگارش فیلمنامه «طبقه حساس» و همکاری دوباره با تبریزی توضیحاتی داده است

پیمان قاسم خانی که بعد از «مارمولک» پس از سال‌ها، دومین همکاری با کمال تبریزی را در مقام نویسنده با «طبقه حساس» تجربه می‌کند در گفت‌وگویی با «اعتماد» با ذکر این نکته که سیروس همتی ایده جذاب این اثر را مطرح کرده است راجع به نگارش فیلمنامه «طبقه حساس» و همکاری دوباره با تبریزی توضیحاتی داده است که بخش‌های برگزیده را در ادامه می‌خوانید:g92 7 249
    همیشه توی فیلمنامه هایم نکات ظریف دارم که تبریزی خوب می‌گیرد
    همیشه همه چیز با کمال تبریزی خوب است. آقای تبریزی، آدم بااستعداد، باانعطاف و خوب وحشتناکی است. این همیشه چیزی است که من درباره آقای تبریزی می دانم و الان هم او همین است و من هم همان تنبلی هستم که همیشه هستم.

مثلاالان بعد یک ماه آمده ام پشت صحنه. ما نقش همدیگر را خوب می فهمیم و این نکته یی است که برای همکاری لازم است. مثلاهمیشه توی فیلمنامه هایم یکسری نکات خاص و ظریف مخصوص دارم که هر کارگردانی آن را نمی بیند، اما می بینم که تبریزی آن نکته را خیلی خوب گرفته و می فهمد و این حال آدم را خوب می کند.

ایده «طبقه حساس» برای سیروس همتی بود
    آقای تبریزی و نوروزبیگی تماس گرفتند و گفتند ایده یی هست برای آقای سیروس همتی. توی این سال ها هم همیشه صحبت کار دوباره با آقای تبریزی شده بود، اما هیچ کدام از ایده ها هیچ وقت به اندازه این ایده برایم جذاب نبود، برای همین وقتی ایده را شنیدم، فکر کردم که هرطور شده باید این فیلمنامه را بنویسم.
    g92 7 250

غیرت مرد روی جسد همسرش هرچیزی که می خواستم را داشت
    همین که مردی همسرش فوت می کند و اشتباهی دفن می شود و حالامرد روی جسد غیرت دارد. خیلی ایده راه درستی بود، هرچیزی که می خواستم را داشت.

شوخی با بعضی از سنت های من درآوردی برایم جذاب بود
    هم می توانستم یک فضای طنز سیاه از آن دربیاورم و هم کمدی ایتالیایی دهه پنجاه و شصت، که کمدی مورد علاقه خودم است. از نظر نگاه اجتماعی هم، این شوخی با بعضی از سنت های من درآوردی که به اشتباه ارزش خوانده می شوند، خیلی برایم جذاب بود.

با سلیقه من حسابی جور درمی آید
    واقعیتش این است که من سعی می کنم درباره فیلم ها پیش بینی نکنم تا اگر خلافش درآمد، حالم گرفته نشود. اما در این مورد خاص، ذوق زده و هیجان زده هستم. فقط می توانم این را با اطمینان بگویم که فیلم از آن دسته از فیلم هایی است که با سلیقه من حسابی جور درمی آید و از آن لذت می برم.
    ((اعتقاد))و((عشق))شهامت اورد و همه ترس ها را از دل ببرد;هر اعتقاد که تو را گرم کرد,انرا نگه دار,و هر اعتقاد,که تو را سرد کرد از ان دوری کن.عشق شادی است,عشق ازادی است عشق اغاز ادمیزادیست.

2. کاربر مقابل از s.rozekabood عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)