456343
برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه به ادامه مطلب بروید…
مواد لازم برای ۲۰ عدد شکلات :
کره ۳ قاشق سوپخوری
خامه ۸۰ گرم
شکلات سفید ۳۲۵ گرم
اسانس پرتقال ۲ قطره
شکلات قهوه‌ای ۵۰ گرم

طرز تهیه :
کره و خامه را داخل شیرجوش کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند (به مدت ۱ دقیقه) مایه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود. سپس ۲۲۵ گرم از شکلات را خرد کنید و داخل مایه خامه و کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات ذوب شود سپس اسانس پرتقال را افزوده و اجازه دهید شکلات در یخچال به مدت ۲ ساعت خنک شود حالا گلوله‌های کوچکی از مایه درست کنید و روی فویل سرد قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید سپس بقیه شکلات را ذوب کنید و گلوله‌ها را در شکلات سفید بزنید و مجدداً روی فویل سرد قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس روی آن خط‌هایی از شکلات قهوه‌ای ذوب شده بیندازید.