نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: اطلاعیه در مورد آپگرید انجمن

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

اطلاعیه در مورد آپگرید انجمن

به نام تنهاترین دوست
    کلیه دوستان و همکاران توجه کنند که ظرف چند روز آینده انجمن آپگرید خواهد شد که یک روز قبل در همین اطلاعیه خدمت شما اطلاع خواهم داد . دوستان لطفا از اطلاعات خود مانند پیام های خصوصی و رمزهای عبور بکاب بردارید چون به دلیل حجم بسیار زیاد دیتابیس شاید تعدادی از تیبل های دیتابیس را خالی کنم و همچنین تمامی جستجوهای انجمن که توسط خود سایت انجام میشد مانند آخرین ارسال های فرد در پروفایل نیز ممکن هست حذف شود . البته جستجو سایت در حالت عادی توسط گوگل هست که مشکلی نخواهد داشت .
    با توجه به هشدارهای متعدد گوگل در مورد آپگرید کردن انجمن و همچنین مسائل امنیتی و رفع باگ های امنیتی ناچار به آپگرید هستیم . لایسنس این انجمن 4.x.x هست و به آخرین ورژن ارائه شده توسط شرکت سازنده آپگرید خواهد شد .
    در صورتی که مشکلی پیش نیاد و با توجه به حجم دیتابیس زمان آپگرید ده تا 15 دقیقه خواهد بود که با توجه به زمان غیر فعال کردن پلاگین ها و هک های سایت و فعال سازی مجدد در حدود نیم ساعت زمان خواهد برد که در اون مدت انجمن فقط برای مدیران کل در دسترس خواهد بود . در صورت بروز مشکل نهایتا نیم ساعت برای رفع اونها زمان نیاز هست و ممکن هست تعدادی از پلاگین ها از جمله پلاگین و هک سپاس از کار بیافتد و یا به دلایل فنی تا چند دقیقه پست ها و مطالب سایت باز نشوند که خواهش میکنم صبور باشید .
    حجم دیتابیس سایت حدود 4 گیگابایت می باشد .
    شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. 6 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)