مدت مدیدی بود که دخترم گلایه میکرد که چرا نمیروم یک چند روزی میهمان آن ها بشوم ، تا اینکه هفته گذشته
تصمیم گرفتم که پیش عزیز ترین عزیزم بروم.
متاسفانه بعد از رسیدنم به منزل آن ها ، متوجه شدم که از روز قبل تلفن منزل آن ها از کار افتاده و بعد که به
مخابرات مراجعه کرده اند ، گفته شده که رفع این مشکل حدود 10 روز طول خواهد کشید.
معلوم هست که ناراحت شدم چون دیگر نمیتوانستم به اینترنت دسترسی داشته باشم.خواستم برگردم و بعد از
رفع مشکل دوباره به خانه ایشان بروم که با توجه به علاقه شدیدی که بین من و دخترم وجود دارد ، دیدم دخترم
بشدت دلگیر خواهد شد. لذا ماندم و از خیر رفتن به اینترنت گذشتم.
خوشبختانه یک هارد دیسک External با خودم برده بودم که حاوی یادداشت ها ی قدیمی من بود که مدت ها بود
میخواستم آن ها را بررسی کرده و سر و سامان بدهم و چیز هائی را که نمیخواهم را پاک کنم تا جا برای ذخیره
فایل های جدید باز شود.
و با بررسی ها واقعا" بالای صد گیگا بایت از فایل ها را غیر لازم تشخیص داده و پاک کردم و کلی جا خالی شد.
اما در حین مطالعه و بررسی محتویات هارد External نکاتی را دیدم که از یادم رفته بودند ولی هنوز هم بعد از سالیان
دراز ، برایم جالب بودند و تصمیم گرفتم که پاره ای از آن ها را بمرور که حوصله میکنم به اطلاع شما عزیزان هم
برسانم.
=================
======
Zip Bomb
======
فایل فشرده 42 کیلو بایتی زیر را دانلود کنید.
http://www.unforgettable.dk/42.zip
( پسورد فایل فشرده: 42 )
حال این فایل را از فشردگی در بیاورید ، دارای تعداد 16 فایل فشرده دیگر خواهید شد.
هر کدام ار 16 فایل فشرده را داخل پوشه جداگانه ای از فشردگی در بیاورید. خواهید دید که هرکدام تعداد 16 فایل
فشرده دیگر هستند.
همینطور ادامه داده و هر کدام از فایل های فشرده بدست آمده را در پوشه جداگانه ای از فشردگی در بیاورید.
در انتهای کار (پس از 7 مرحله از فشردگی درآوردن) ، خواهید دید که حجم فایل های بدست آمده بیش از 60
گیگا بایت است.
تا بعد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)