نوشته اصلی توسط
eDvArDo
سلام
سلام و درود بر دوست خوب و نازنینم، محمدآقای اَدمین
متوجه قضایا شدم! پس در حقیقت عبارات index.html و index.php حذف شدند که / باقیمانده اینطوری ظاهر میشه!
محمد جان، خیلی خوشحال شدم که خودت پاسخمو دادی، مخلص هرچی مدیرکل (مدیر مدیره، آقا مدیره ...)
سپاس
درود
دقیقا همینطور هست
مرورگر شما به قول آقای فردوسی پور به صورت خودجوش اول دنبال فایل
کد:
yoursite.xxx/index.html
میگرده و اگر پیدا نکرد دنبال
کد:
yoursite.xxx/index.php
میگرده و برای همان اون علامت / در آخر آدرس میاد وگرنه شما آدرس کامل را اگر بزاری خودتان متوجه میشید که دیگر در آخر آدرس
کد:
http://www.ariadl.ir/index.php
علامت / وجود نداره
یک توضیح مختصر در مورد www هم بدم
برای گوگل دو آدرس زیر
دو آدرس جداگانه هست و طبق الگوریتم گوگل پاندا در حقیقت دو سایت با محتوای کامل یکسان و در نتیجه این مورد خلاف قوانین کپی و حق نشر گوگل می باشد ( اگر با آدرس دوم وارد سایت شوید متوجه خواهید شد که حتی شما را مهمان نشان میدهد ) و باید سایت با یکی باز شود . متاسفانه تنظیمات سرور ایراد داره و برای addon domain مجبور شدم ریدایرکت را بردارم و این به ضرر سایت هست که انشاالله اگر وقت کنم باید برای این یا راه حل پیدا کنم یا میزبان را تغییر بدم
در مورد پروتکل امن https هم که بالاتر آقا محمود گل اشاره کردن یک توضیح مختصر بدم و اون اینکه در این پروتکل با رمزنگاری سایت توسط ip یکتا باز میشه .
مثلا در حالت عادی و در سرورهای اشتراکی دهها سایت از یک Ip اشتراکی استفاده میکنند ولی وقتی بخواهیم با پروتکل وارد بشیم برعکس هست و باید حداقل یک ip اختصاصی را به سایت اختصاص بدیم برای همین هم این قبیل سایت ها هم امنیت بالا دارند و هم ف/ی/ل/ت/ر معمولا نمیشند و باید اگر بخواهند ف/ی/ل/ت/ر کنند باید ip را ف/ی/ل/ت/ر کنند .
در صورتی که این پروتکل ثبت شده نباشد معمو.لا مرورگر ابتدا با هشدار امنیتی از شما درخواست تایید ورود را برای بار اول میخواهد
شاد و پیروز باشید
در ضمن دوستان باور بفرمایید اگر وقت کنم دوست دارم در بحث ها شرکت کنم ولی خودتان تصور کنید از زمان ارسال پست قبل تا این لحظه اصلا منزل نبودم و وقتی هم برمیگردم ناچارا هم باید به مسائل فنی سایت های تحت مسئولیتم رسیدگی کنم که بیشتر از 20 سایت است ( همگی متعلق به گروه خودمان نیستند ! )
باز هم شرمنده همگی هستم و اینجا هم انشاالله استاد جسارت بنده را برای ورود بدون اجازه به بحث ببخشند
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)