احکام فطريه:
- واجب است که هر کس براي خود و هر کدام از عايله اش، تقريباً به قدر سه کيلو از قوت غالب ادا کند. قوت غالب يعني آن چيزي که مردم غالباً از آن براي تغذيه استفاده مي کنند، مثلاً گندم.(1)
شب عيد فطر:
- فطريه از غروب روز آخر ماه – يعني شب عيد فطر – به عهده ي مکلف مي آيد و احتياط اين است که آن را قبل از اداي نماز عيد فطر براي کسي که در نماز عيد فطر شرکت خواهد کرد و آن را به جا خواهد آورد تأديه کند. بنابراين اگر شما امشب حساب کنيد که چقدر به عهده شماست و پولش را کنار بگذاريد و فردا صبح قبل از آن که به نماز عيد برويد، آن را ادا کنيد، بهترين وجه است. البته اگر در آن موقع ادا نکرديد، بعد از نماز عيد فطر هم ادا کنيد، ايرادي ندارد.(2)
نماز با فضيلت عيد فطر:
- نماز بسيار بافضيلتي است. در اين نماز، دعا، تضرع، گريه و توجه به خداست. نماز عيد فطر، خوب نمازي است.... تمام عبادات براي اين است که تربيت بشويم و پيش برويم.(3)
عيد فطر:
- ماه رمضان با همه عظمت و کرامت و فضاي انباشته از رحمتش سپري شد و مردم مسلمان در سراسر عالم در اين ماه به برکت روزۀ روزها و توسل و دعا و ذکر و تلاوت قرآن، دلها و جانهاي خود را نوراني تر و به خدا نزديک تر کردند.
- عيد فطر يکي از عظيمترين مناسبتهاي اسلامي است. دنياي اسلام روز عيد فطر را به معناي حقيقي عيد مي گيرند و اين چيزي است که اسلام براي امت اسلامي خواسته است. «جعله الله لکم عيدا و جعلکم له اهلا» خداوند متعال امروز را براي امت اسلامي عيد قرار داد و آنها را شايسته اين عيد دانست. ... ما بايد از اين هديه ي الهي استفاده کنيم، هم استفاده شخصي به معناي راه دادن نور معرفت و توبه و انابه به دلهاي خودتان که اگر از عالم معرفت و محبّت الهي دريچه يي بر روي دلهاي خودمان باز و اندرون خود را نوراني کنيم، بسياري از تاريکي ها و گرفتاريهاي دنياي بيرون هم حل خواهد شد، چون دل انسانهاست که سرچشمه ي خوبيها و بديهاست.(4)
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)