نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

پیش فرض گرفتن ایمیج از ویندوز در یک کامپیوتر و استفاده از آن در هر کامپیوتر دیگر

درود
    در طول چند ماه گذشته عده زیادی از دوستان چه در این انجمن که فعلا" کاشانه بنده است و چه در دیگر سایت
    های خارجی و ایرانی ، سوالی را بکرات از حقیر پرسیده اند که جواب دادن به آن هم ساده است و هم مشکل.

در بین سوال کنندگان هم دوستان ارجمندی مثل جناب ( Mahm00d) وجود دارند که تشنه یادگیری هستند و هم
    افرادی با پشتوانه مالی قوی وجود دارند که میخواهند راه کار را یاد گرفته و با استفاده از تجربیات و زجر های چند
    ساله بنده ، خیلی راحت یک شبه به سود کلان دسترسی پیدا کنند.
    جالب است این نکته را هم عرض کنم که حتی بعضی از این کاربران حضورا" هم مراجعه و پیشنهاداتی داده اند ولی
    در اینجا هم نامردی ها حاکم است. مثلا" یکی از این افراد پیشنهاد کار در ازای ماهیانه ( 400 هزار تومان ) داده ؟؟؟
    یک گدا هم برای این مبلغ از خانه اش بیرون نمی آید.
    اگر من اعلانیه بدهم و کار تعمیر کامپیوتر انجام دهم و ماهی سه چهار تا مشتری داشته باشم مبلغ بالاتر از این
    مقدار را در ازای فقط هفت هشت ساعت کار میتوانم بدست بیاورم.

ولی این مقدمه به این معنی نیست که نمیخواهم مطلب را توضیح دهم. در مرام و طرز فکر من نیست که مخفیکاری
    کنم.
    توضیح خواهم داد ولی توضیحی که کاربر درک کند که چکار باید بکند و چه مسیر هائی را باید دنبال کند.
    و لذا با توضیحات من ، کاربری میتواند راه را پیدا کند که متقلب نیست و قصد نامردی و سوئ استفاده ندارد.

تا بعد

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 12 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)