نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: مشاهده محتویات یک آرشیو فشرده قبل از دانلود آن

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر انجمن کامپیوتر
    انصاف - اعتدال - بردباری - احتیاط
    تشکر تشکر کرده 
    1,847
    تشکر تشکر شده 
    872
    تشکر شده در
    223 پست
    قدرت امتیاز دهی
    8157
    Array

پیش فرض مشاهده محتویات یک آرشیو فشرده قبل از دانلود آن

درود

در پی مطلبی که استاد شیرین زبان عزیز ، با عنوان "دانلود فقط قسمت های دلخواه از iso (نه همه iso)" قرار دادند ، کنجکاو شدم که ببینم آیا میشود شبیه به آن را برای فایل های فشرده
    مانند rar. یا zip. هم اجرا کرد ؟ آیا برنامه ای وجود دارد یا ترفندی که این کار را برایمان انجام دهد ؟
    جواب مثبت است .
    برای این موارد هم برنامه وجود دارد و هم وب سایت که در ادامه خدمتتان عرض میکنم .

اول برویم سراغ وب سایت یا سرویس های آنلاین :

دو مورد که توانستم پیدا کنم عبارت بودند از :

1) سرویس گوگل داک ویور . این سرویس اخیراً امکان باز کردن و مشاهده آنلاین فایل های فشرده را فراهم کرده است . دو مورد لینک فایل را در آن امتحان کردم یکی را که حجم پایینی داشت (در حد 1مگ)
    به راحتی محتویات را نمایش داده و اجازه دانلود هریک به دلخواه را میدهد . ولی از آنجا که سرعت نت همه جا نقش مهمی دارد فایلی با حجم 12 مگ را نتوانستم مشاهده کنم و با پیام خطا مواجه شدم که درخواست میکرد دوباره سعی کنم .
    اما نحوه کار با این سرویس :
    -استفاده از addon برای مرورگر کروم و فایرفاکس با نام google docs viewer
    -کپی این عبارت در آدرس بار
    کد:
    https://docs.google.com/viewer?url=
    و سپس قرار دادن لینک فایل آرشیو در ادامه عبارت . در این روش نیازی به نصب addon نیست .
    2) وب سایتی به نام http://wobzip.org/ وجود دارد که کارش نمایش محتوی فایل آرشیو شده است . البته در زمانی که این مطلب را مینویسم وب سایت مشکل دارد و نمی توانم بگویم خودم امتحانش کرده ام . از تصاویر گذشته معلوم است که اجازه دانلود هر فایل دلخواه را هم میدهد .
    3 ) وب سایت دیگری هم با نام 2zip.org برای انجام این کار وجود دارد . و از فرمت های "7z, bar, bz2, bzip2, gz, gzip, jar, rar, tar, tbz, tgz, war, xz, z, zar, zip" پشتیبانی میکند .
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    برنامه ها :

1) برنامه ای به اسم loadscout کاری مشابه انجام داده و با دادن لینک مربوط به فایل آرشیو ، برایمان محتویات آن را نمایش میدهد . این برنامه را تست کردم و جواب هم داد .
    2) برنامه دیگر با نام StuffItExpander همانند برنامه بالا عمل میکند و چنانکه در توضیحات آن آمده است ، از فرمت های ".Zip, .7Zip, .Bzip, .Gzip, .Tar, .Rar, .Cab, .Izma, .Tgz, .Z, .Sit, and .Sitx" پشتیبانی
    میکند بدین معنا که محتویات این فرمت ها را نمایش میدهد . ولی هنوز شخصاً تستش نکرده ام و راجع به آن نظری نمیدهم .
    البته به موارد دیگری همچون برنامه دانلود DAP و FDM هم میشود اشاره کرد که برخلاف IDM محتویات را قبل از دانلود نمایش میدهند . از آنجا که به هیچ کدام علاقه ندارم از دوستانی که با این دو برنامه کار کرده اند ، میخواهم که نتیجه را بگویند .

در پایان لینک دانلود دو برنامه بالا را قرار میدهم . موفق باشید .

لینک دانلود loadscout اینجا
    لینک دانلود StuffItExpander اینجا
    ویرایش توسط @ref : 07-13-2013 در ساعت 09:31 PM

2. 9 کاربر مقابل از @ref عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)