نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

موضوع: ساخت سي دي اتوماتيك گاست با آدرس دهي از هارد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

درود
    در لینک زیر ایزوئی با حجم تقریبا" 2.5 مگا بایت را آپلود کردم که میتواند مرجع بحثمان در این تاپیک باشد.
    http://www.mediafire.com/download/f2...a6r/C_to_E.rar

اگر این ایزو را در یک سی دی رایت کرده و با آن بوت کنید ، بطور اتوماتیک از درایو C یک ایمیج Ghost گرفته و آن را در
    درایو E با نام MY_C.GHO ذخیره خواهذ کرد.

اگر این ایزو را باز کنید ، داخل آن دو تا فایل خواهید دید: (shirin.bat و Ghost.exe) .
    من میتوانستم ایزوی دیگری بسازم که دقیقا" همین کار را انجام دهد ولی داخل ایزو این دو تا فایل هم نباشند. ولی
    در آنصورت هم توضیح دادن مطالب مربوطه مشکل می شد و هم هر کاربری نمی توانست براحتی موضوع را متوجه
    شود.

توجه داشته باشید که نام فایل shirin.bat را نباید عوض کنید چون ایزو طوری تنظیم شده که موقع بوت دنبال این فایل
    با همین نام میگردد.اگر بخواهید این نام را با نام دیگری عوض کنید باید اطلاعات بوت ایزو را متناسب با نام انتخابی
    عوض کنید.

آخرین نکته اینکه در این بحث ، من فقط در رابطه با سیستم های 32 بیتی صحبت کرده و چون خودم سیستم 64 بیتی
    ندارم لذا در مورد سیستم های 64 بیتی صحبتی نخواهم کرد.

قبلا" عرض کردم که میتوانیم نیاز هایمان را در رابطه با برنامه Ghost ، با استفاده از فرمان های مختلف Ghost اجرا
    کنیم.اگر فایل shirin.bat را توسط Notepad باز کنید ، دستور زیر را خواهید دید:

Ghost -clone,mode=pdump,src=1:1,dst="1.3:\MYC.GHO" -z1 -auto -fro -fx -sure

اگر فایل Ghost.exe در کنار فایل shirin.bat موجود باشد ، با دستور بالا عمل گرفتن ایمیج Ghost از درایو C و ذخیره
    کردن آن در درایو E ( با نام MY_C.GHO) بدون سوال و جواب شروع خواهد شد. و در پایان کار برنامه Ghost.exe
    خاموش شده و صفحه سیاهی پدیدار خواهد شد. که شما باید در این زمان سی دی را درآورده و ری استارت کنید.

حال بیائیم و دستورات بالا را تغییر دهیم تا ببینیم چه اتفاقی می افتد.

اگر در فایل shirin.bat دستور یک سطری بالا را پاک کرده و بجایش فقط عبارت Ghost.exe را نوشته و ذخیره کنیم
    اگر با این ایزوی جدید بوت کنیم ،پس از بوت فایل Ghost اجرا شده ، صفحه مربوطه پدیدار شده و منتظر خواهد ماند
    که ما با کلیک کردن روی گزینه های مختلف مشخص کنیم که چکار باید بکند .چون ما فقط صدایش کردیم و مشخص
    نکردیم که چه می حواهیم.

که در این حالت میتوانیم از برنامه بخواهیم که ایمیجی را از جائی که مشخص میکنیم به درایوی که مشخص می کنیم
    ری استور کند.
    و یا می توانیم بگوئیم که ایمیج درایوی را که میخواهیم گرفته و با نام بخصوصی در محلیکه مشخص می کنیم ذخیره
    کند.

می بینید که با تغییر دستور ، کاملا" نوع عملکرد و کار برد فرق کرد.
    بنابراین دوستانیکه علاقمند هستند بایستی دستورات مختلف Ghost را یاد بگیرند .

=====================
    بعدا" اضافه شد
    ===============

دوست عزیز اطلاعاتی که شما آپلود فرمودید را مطالعه کردم
    متاسفانه اطلاعات بوت گرفته توسط شما ناقص ذخیره شده
    بهر جهت همین اطلاعات ناقص هم نشان می دهد که در قسمت بوت پوشه هائی با نام های مختلف مطابق
    شکل زیر وجود دارند که متاسفانه ناقص هستند

=======
    تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: png preview_2.png (32.9 کیلو بایت)

این فایل 9 بار دانلود شده است .

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 6 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)