نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: مشکل عجیب idm

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط S.M.P نمایش پست ها
    سلام
    محمد جان شما میفرمایین دیگران که دانلود کردند هیچ مشکلی نداشتند و فایل تصویری سالم هست و بدون مشکل ؟ این فایل در سیستم شما فقط مشکل داره و پیغامش هم اون هست ؟ که الان میفرمایین فایل تصویری مشکل داره و سخت پخش میشه ؟چیزی که تا حالا لنگه اونو ندیدم ؟ :دی خب به درایو دیگری هم انتقال میدی باز مشکل داره یا نه ؟
    این پات پلیر رو یه بار امتحان کن > چیزی از کی ام کمتر نداره .ببین اینم در پخش مشکل داره :دی
    http://www.dvbsupport.net/download/f...r1.5.33573.EXE
    اون log رو هم آخراشو میخوندی ؟ همش لازم نبود :دی
    اینجا رو یه نگاه بکن و ببین چه چیزهایی به صورت Real-Time درهاردت دارن کار میکنن :دی
    اون قسمت دیسک رو میگم .

Resource Monitor
    Monitor the usage and performance of the following resources in real time: CPU, Disk, Network and Memory
    C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Accessories\System Tools
    windir%\system32\perfmon.exe /res%

به نام خدا
    سید جان من اصلا اولین پلیر سیستمم همین برنامه potplayer هستش و تو سایت خودمان هم گذاشته ام . اما ترفندی که من استفاده کردم استفاده از یک برنامه ویرایش و تغییر فایل های تصویری بود که نقاط خراب و مشکل دار فیلم و کلا فایل های تصویری را برش میده تا فایل سالم را از اون استخراج کنه .
    در مورد log اگر پست اول را مطالعه کنید گفتم در مرتبه اول دانلود بعد از دانلود فایل و اتمام برنامه به نقطه 500 مگابایت و سپس به نقطه 200 مگابایت برگشت که خوب مطمئنا اون در انتهای فایل نخواهد بود .
    در بار دوم دانلود نه تنها پارتیشن که هارد و مسیر دخیره موقت فایلها را که در پست چهارم اعلام کردم تغییر دادم ( هاردهای کامپیوتر بنده یک 160 گیگ و یک هارد یک ترا بایت هستند ) پس مورد از این هم نمیتونه باشه .
    در کل تا سر در نیارم موضوع چیه اگر لازم باشه 100 بار دیگه فایل را دانلود و لحظه به لحظه اون را بررسی خواهم کرد :دی
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. 10 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)