نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: جوان ترین مادر بزرگ دنیا ۲۳ سال سن دارد + عکس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    بهترین هدیه ای که میتوانیم به دیگران بدهیم وقت و صبرمان است.
    تشکر تشکر کرده 
    1,716
    تشکر تشکر شده 
    2,026
    تشکر شده در
    1,243 پست
    حالت من : ShadOsarhal
    قدرت امتیاز دهی
    3731
    Array

جوان ترین مادر بزرگ دنیا ۲۳ سال سن دارد + عکس

رسانه‌ های رومانی اعلام کردند که یک زن کولی ۲۳ ساله جوانترین مادربزرگ دنیا است. ریفکا استانسکو که در زمان تولد دخترش ماریا تنها ۱۳ سال داشت و هم‌ اکنون به دلیل تولد نوه‌ خود در سن ۲۳ سالگی جوانترین مادر بزرگ دنیا لقب گرفته است.
    این زن ۲۳ ساله در این باره به روزنامه‌ دیلی میل عنوان کرد: من در حالی که ۱۱ سال داشتم با یک جواهر‌فروش که ۱۳ سال داشت، ازدواج کرده و دو سال بعد باردار شدم. دخترم ماریا در سن ۱۱ سالگی ازدواج کرده و هم اکنون نوه کوچکی به نام یان دارم.

12711 437
    این زن که از کولی‌ های رومانی است، در این باره خاطر نشان کرد: از این که دخترم در سن ۱۱ سالگی ازدواج کرده، نگران یا ناراحت نیستم اما به او تاکید کرده‌ام تا مدرسه را به پایان ببرد تا بتواند در تربیت پسرش موفق باشد.
    12710 910
    علاوه بر این، مادر من هم در سن ۴۰ سالگی دارای نتیجه شده و از این بابت بسیار خوشحال است. پیش از این زن رومانیایی یک زن انگلیسی در سن ۲۶ سالگی مادربزگ شده بود. دختر او در سن ۱۲ سالگی باردار شده بود.
    ((اعتقاد))و((عشق))شهامت اورد و همه ترس ها را از دل ببرد;هر اعتقاد که تو را گرم کرد,انرا نگه دار,و هر اعتقاد,که تو را سرد کرد از ان دوری کن.عشق شادی است,عشق ازادی است عشق اغاز ادمیزادیست.

2. 3 کاربر مقابل از s.rozekabood عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)