نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: سالمون لقمه‌ای

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    سالمون لقمه‌ای

    سالمون لقمه‌ای


    سالمون لقمه‌ای یكی از لذیذترین و جدیدترین روش برای پخت ماهی است. پیچیدن ماهی داخل خمیر و ترد كردن آن روشی است كه هم به ماهی شكل جدیدی می‌دهد و هم مزه آن را متفاوت می‌كند.




    83461 931

    برترین ها:

    مواد لازم برای سالمون لقمه ای :

    • فیله سالمون: 800 گرم (بدون استخوان)
    • ریحان تازه: یك دسته كوچك
    • گوجه‌فرنگی رسیده: 2عدد
    • پنیر موزارلا: 150 گرم
    • آرد سفید برای الك كردن: به مقدار لازم
    • تخم‌مرغ: یك عدد
    • خمیرنان: یك تا 2 شانه
    • خاویار: یك قوطی
    • ادویه: نمك، فلفل سیاه و روغن زیتون

    برای شروع

    فر را در دمای 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت و روی درجه 6 قرار دهید. یك سینی بزرگ و تخت را برای گذاشتن داخل فر انتخاب كرده و آرد سفید را روی آن بپاشید. روی یك تخته چوبی، خمیر نان را گذاشته و با وردنه آن را صاف كنید تا به اندازه سینی پهن شود. با یك فرچه تمیز زرده تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و بعد آن را درون سینی بخوابانید. ماهی سالمون را شسته و نمك بزنید و بگذارید تا آب آن برود. پشت و روی ماهی را با روغن زیتون آغشته كنید و نمك و فلفل را به اندازه كافی در 2طرف آن بپاشید. ماهی را از طرف پوست در وسط خمیر بخوابانید و بعد با یك قاشق خاویار را روی فیله ماهی بمالید. برگ‌های ریحان را از شاخه جدا كرده و روی ماهی بخوابانید. بعد گوجه‌ها را با چاقو به صورت گرد برش بدهید و به صورتی كه در عكس می‌بینید آن‌ها را روی ماهی بچینید. در مرحله بعد پنیر موزارلا را روی گوجه‌ها و ریحان‌ها خرد كرده و تكه تكه بچینید. مجددا روغن زیتون و بعد كمی نمك و فلفل بپاشید. در مرحله آخر خمیر را از كنار برداشته و روی ماهی بپیچید تا دور دور آن را بگیرد. دوباره فرچه را برداشته و زرده تخم‌مرغ را روی لبه خمیر بمالید.

    برای پخت:

    سینی ماهی را در قسمت پایین فر قرار دهید و یك سینی خالی را در طبقه بالای آن بگذارید تا حرارت زیاد به قسمت بالای سینی نخورد و بگذارید تا به مدت 35 دقیقه بپزد. بعد از این مدت زمان آن را از فر دربیاورید، می‌توانید به 2 صورت آن را سرو كنید.

    برای سرو:

    1- به صورت كامل در یك سینی قرار دهید یا 2) آن را برش زده و در ظرف‌ بگذارید. شما می‌توانید ماهی را با سالاد سبز سرو كنید.

    پیشنهاد جیمی:

    سالمون لقمه‌ای یكی از لذیذترین و جدیدترین روش برای پخت ماهی است. پیچیدن ماهی داخل خمیر و ترد كردن آن روشی است كه هم به ماهی شكل جدیدی می‌دهد و هم مزه آن را متفاوت می‌كند. برای این كار باید سر و دم ماهی زده شده و فقط از قسمت فیله‌ای شكل ماهی استفاده شود. قطعا با درست كردن این غذا مهمان‌های خود را به وجود می‌آورید.


    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/