نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: كیك‌هاى شكلاتى گردویى

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    كیك‌هاى شكلاتى گردویى

    كیك‌هاى شكلاتى گردویى



    اضافه‌‌كردن نمك باعث تقویت عطر شكلات و كاكائو در كیك‌ها خواهد شد.



    84567 646

    برترین ها:

    مواد لازم


    • آرد: 190‌گرم
    • پودركاكائو: 20 گرم
    • بكینگ سودا: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
    • نمك: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
    • شیر: یك‌چهارم پیمانه
    • ماست خامه‌ای: یك‌چهارم پیمانه
    • كره: 110 گرم
    • شكر: 180 گرم
    • تخم‌مرغ: ‌2 عدد
    • وانیل: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری
    • گردو:‌30 گرم

    مواد لازم رویه

    • خامه معمولی: 200 گرم
    • شكلات: 300 گرم

    روش تهیه

    1 -قالب‌های تك‌نفره را چرب كرده و آردپاشی كنید. اگر از قالب‌های سیلیكونی استفاده می‌كنید، نیازی به چرب‌كردن و آردپاشی ندارد.

    2-آرد، بكینگ سودا، نمك، پودركاكائو را مخلوط كرده و الك كنید. شیر و ماست خامه‌ای را نیز مخلوط كنید.

    3-كره نرم شده و شكر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا كرمی شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه كنید.

    4- مخلوط ماست، شیر و آرد را به تناوب اضافه كرده و خوب مخلوط كنید و درانتها گردوی خرد‌شده را بیفزایید.

    5-مواد را داخل قالب‌ها ریخته و در فر با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

    6- وقتی كیك‌ها از فر خارج و خنك شد از كرم شكلاتی روی كیك بریزید و با ترافل‌های رنگی تزئین كنید. یك عصرانه زیبا همراه یك فنجان چای خیلی می‌چسبد.

    روش تهیه كرم شكلاتی

    خامه را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا به جوش آید. سپس شكلات خرد شده را اضافه كرده تا شكلات ذوب شود. بلافاصله ظرف را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا مواد كاملا خنك شوند.

    فوت قنادی

    بكینگ سوداچندبرابر قوی‌تر از بكینگ‌پودر عمل می‌كند و درصورت در دسترس نبودن بكینگ سودا از جوش شیرین استفاده كنید تا فرایند شیمیایی برای خنثی‌كردن اسیدها انجام شود.

    نکته:

    اضافه‌‌كردن نمك باعث تقویت عطر شكلات و كاكائو در كیك‌ها خواهد شد.

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/