برخلاف تصور عمومی، كشور پهناور چین تنوع غذایی بسیاری دارد و برای هرنوع ذائقهای خوراكی پیدا میشود.
برترین ها: برخلاف تصور عمومی، كشور پهناور چین تنوع غذایی بسیاری دارد و برای هرنوع ذائقهای خوراكی پیدا میشود. مناطق مختلف چین سبك غذایی متفاوتی دارند. غذایی كه در ادامه ارائه میشود به سبك آشپزی كانتون تعلق دارد و اگر از بعضی موادغذایی عجیب و غریب كه در این منطقه طرفدار دارد بگذریم، بیشتر غذاها برای ایرانیها ماكول و قابل خوردن است.
مواد لازم برای 4 نفر
- سینه مرغ بدون استخوان: یك عدد، خلالیشده
- فلفل دلمهای سبز: یك عدد، خلالیشده
- فلفل دلمهای قرمز: یك عدد، خلالیشده
- كدوسبز: 2 عدد، خلالیشده
- آب قلم: یكدوم پیمانه
- سویاسس: 2 قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت: یك قاشق چایخوری
- روغن: 4 قاشق غذاخوری
روش تهیه
1- روغن را در یك تابه روی حرارت زیاد داغ كرده و مرغ را در آن 4-5دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس از ظرف خارج كنید.
2- فلفلها و كدو را داخل روغن 4دقیقه تفت دهید تا نرم شود اما تردی خود را كاملا از دست ندهد.
3- شعله را اندكی كم كرده و مرغ را به تابه برگردانید. آب قلم را اضافه كرده و غذا را به جوش آورید. پس از 10 دقیقه، نشاسته را در 2 قاشق غذاخوری آب سرد حل كرده و به غذا اضافه كنید تا غلیظ شود، پس از 5دقیقه سویاسس را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. با نودل، برنج یا نان سرو كنید.
فوت آشپزی
1- اگر اهل تجربه چیزهای جدید هستید كدو را با خیار جایگزین كنید.
2- اضافه كردن مقداری میگو، پس از خارج كردن مرغ از تابه و سرخ كردن آن به مدت 4 دقیقه غذا را متنوعتر میكند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)