نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

پیش فرض آشکار نمودن راحت پسورد هائیکه در اینترنت استفاده میکنیم

داشتم مطلبی را در یک سایت انگلیسی زبان مطالعه میکردم که روش راحتی را یرای آشکار نمودن پسورد هایی که در
    سایت های مختلف استفاده میکنیم توضیح داده بود. و بعد از امتحان نوشته نویسنده ، بد ندیدم که شرح مربوطه را در
    انجمن بگذارم شاید روزی بدرد کسی بخورد.

اکثر ما ها در سایت های مختلفی عضو میشویم و معمولا" در سایت ها یا انجمن های مختلف از پسورد های مختلفی
    استفاده میکنیم.
    با توجه به خاصیت مرورگر های امروزی ، دیگر لازم نیست که هر باری که وارد سایتی میشویم دوباره یوزر و پسورد را
    وارد کنیم. لذا به مرور زمان طبیعی است که پسورد مربوط به ورود به سایت یا سایت هایی از یادمان برود.

در این موارد در صورتیکه سیستممان سالم باشد به روش های مختلفی میتوانیم بفهمیم که در سایت های مختلف
    یوزر و پسوردی که داشتیم چه بوده است.

در این تاپیک یک روش برای اینکار بدون استفاده از برنامه ای بخصوص توضیح داده میشود.

فرض کنیم که پسورد خودمان را در سایت فلان که الان وقتی واردش میشویم ، ما را می شناسد، فراموش کرده ایم
    و بعللی میخواهیم همین الان از آن با خبرشویم

یوزر که معلوم است چون سایت مذکور ما را میشناسد و موقع ورود ما به سایت با نام یوزرمان به ما خوش آمد میگوید.
    اما برای اینکه پسوردمان را هم دقیقا" ببینیم در فایر فاکس به شرح زیر عمل میکنیم (من در فایرفکس ورژن 13 تست
    کردم جواب داد).
    ظاهرا" به روش های مشابه در مرورگر های Chrome و Opera و بعضی دیگر هم میشود اینکار را انجام داد فقط گزینه
    های انتخابی فرق میکند

1. هر سایتی که شما را می شناسد در کنار نام یوزر شما ، در همان گوشه ها جایی عبارت Logout یا عبارتی شبیه
    آن دارد که اگر روی آن کلیک کنید دیگر سایت شما را نشناخته و مجبورید دوباره وارد شده و یوزر و پسورد بدهید.
    برای مثال در یاهو عبارت Sign Out برای اینکار وجود دارد و یا در انجمن خودمان کلمه خروج به این منظور در نظر گرفته
    شده است.
    روی این کلمه کلیک کنید.

2. چند لحظه بعد چون مرورگر یوزر و پسورد این سایت را میداند، لذا اتوماتیک وار نام و پسورد شما را وارد خواهد کرد
    حال شما نام خود را دیده و در محل پسورد نقطه های درشتی بجای پسورد خواهید دید.همه این نقطه ها را که همان
    پسورد مخفی شما هستند ، انتخاب نمایید.

3. روی نقطه های انتخاب شده کلیک راست کرده و روی گزینه Inspect element را (در مرورگر فایرفاکس) کلیک کنید.

4. یک صفحه ویژه ای ظاهر خواهد شد. در سمت چپ قسمت پایین کلیدی بنام HTML خواهید دید روی آن کلیک کنید.
    5. پنجره ای ظاهر خواهد شد که می بینید سطری انتخاب شده است و عبارتی شبیه عبارت
    ( "input type="password ) در آن وجود دارد.، عبارت password را پاک کنید تا بصورت " " در بیاید و سپس کلید Enter
    را بزنید.

حال اگر به محل نقطه هاییکه انتخاب کرده بودید نگاه کنید پسورد خود را خواهید دید.
    من تست کردم درست بود.

نویسنده با مرورگر Google Chrome 18 تست کرده بود با این فرق که بعد از انتخاب نقطه ها کلیک راست کرده و گزینه
    Inspect element را انتخاب کرده بوده و نیازی به کلیک روی HTML (مثل مثال بالا برای فایر فاکس ) نداشته است.
    در ضمن گفته بود که در مرورگر Opera 11 و Firefox 11 هم تست کرده و مطمئن است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 9 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)