نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: چطور دستگاه USB را بدون انجام مراحل Safe Removal خارج کنیم؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

چطور دستگاه USB را بدون انجام مراحل Safe Removal خارج کنیم؟

چطور دستگاه USB را بدون انجام مراحل Safe Removal خارج کنیم؟ 6

سخت افزار - بهترین راه برای در آوردن USB در ویندوز استفاده از روش Safe Removal است، اما این کار ممکن است کمی سخت باشد! اگر دستگاه USB خودر را روی روش quick removal تنظیم کنید دیگر نیازی به روش Safe Removal نیست.

ماندانا سجادی: دستگاه USB را می‌توان بدون کوچکترین وقفه از کامپیوتر بیرون کشید. استفاده از Safe Removal مانع از راحتی و سرعت انجام کار می‌شود.
    در اینجا به شما روشی را معرفی می‌کنیم که تنها با یک عملیات ساده دستگاه USB خود را روی روش quick removal تنظیم کنید.

قدم اول: پس از اتصال دستگاه USB به کامپیوتر سراغ "device manager" رفته و آن را انتخاب کنید.

IMAGE634718171093688088
    قدم دوم: مجوعه زیر پوشه‌های Disk drives را باز و بر روی نام USB خود دوبار کلیک کنید.

قدم سوم: در پنجره‌ای که باز می‌شود به بخش Policies رفته و گزینه "Quick removal (default)" را انتخاب کنید.

IMAGE634718172057301780

همه‌اش همین بود. البته به خاطر داشته باشید که با این روش نمی‌توانید در هنگام انجام عملیات روی فایل‌ها هم USB خود را بیرون بکشید. بلکه فقط بعد از تمام شدن عملیات کپی، پاک کردن یا انتقال فایلها و زمانی که چراغ روی USB دیگر خاموش و روشن نمی‌شود، می‌توان بدون Safe Removal، دستگاه را خارج کرد.
    Cnet

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 11 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)