نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: لازانيای كلاسيك سيسيلی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    انجمن علمی و پژوهشی
    زیبایی های زندگی در دستانه توست
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    sudae eshgh
    نوشته ها
    10,188
    تشکر تشکر کرده 
    2,930
    تشکر تشکر شده 
    4,180
    تشکر شده در
    2,113 پست
    حالت من : Ashegh
    قدرت امتیاز دهی
    2045
    Array

    لازانيای كلاسيك سيسيلی

    مايه لازانيا تقريبا شبيه به مايه ماكاروني است البته مي‌توانيد با كمي تغيير آن را كامل‌تر كنيد.





    ideal
    76832 415

    برترین ها:

    مواد لازم :


    • لازانيا خشك: 250 گرم
    • خامه غليظ: 500 ميلي‌ليتر
    • پنير پارمسان: 100 گرم
    • گوجه‌فرنگي رسيده: يك عدد

    ادويه


    • نمك و فلفل سياه

    مواد لازم براي سس

    • گوشت چرخ‌كرده: به ميزان لازم
    • پياز متوسط: 2عدد
    • سير: 2حبه
    • هويج: 2عدد
    • ريحان: يك دسته كوچك
    • روغن زيتون: به ميزان لازم
    • رب گوجه‌فرنگي: به ميزان لازم


    برای شروع

    در يك ‌تابه روغن زيتون ريخته و بگذاريد تا گرم شود، بعد پيازها را خرد كرده و درون تابه بريزيد و گوشت چرخ‌كرده را اضافه كنيد و با يك قاشق چوبي هم بزنيد تا كاملا سرخ شوند بعد سير را روي گوشت رنده كنيد و هويج را مكعب مكعب برش زده يا اين‌كه روي مواد رنده كنيد، خامه غليظ را اضافه كنيد و بگذاريد تا كاملا بپزد. در آخر يك قاشق رب‌گوجه‌فرنگي اضافه كرده و مواد را هم بزنيد تا آماده شود بعد سس درست شده را كنار گذاشته تا در مراحل بعدي از آن استفاده كنيد. ريحان‌ها را شسته و از شاخه جدا كنيد و بعد درون يخچال قرار دهيد.

    برای پختن

    لازانيا به 2روش پخته مي‌شود؛ در ابتدا قابلمه را با آب پر كرده و درون آن نمك بريزيد و بگذاريد تا به نقطه جوش برسد. بعد ورقه‌هاي لازانيا را به آن اضافه كرده و بگذاريد تا به مدت 3 تا 4 دقيقه كاملا نرم و صاف شود؛ بعد آن را آبكش كرده و روي يك سطح صاف بچينيد. در روش ديگر مي‌توانيد ورقه‌هاي لازانيا را نيمه بپزيد و بعد در يك ظرف يا پيركس بچينيد؛ ظرف را آماده كرده و ته آن را روغن زيتون بماليد و لايه اول را بچينيد و روي آن را با پنير پارمسان رنده شده پر كنيد و بعد به همين منوال ادامه دهيد؛ سعي كنيد تا لايه‌ها را پرملات بچينيد تا در آخر خوشمزه‌تر شوند. لازانيا با ملات پر بهتر مي‌شود. نمك و فلفل مواد را چك كنيد تا چيزي كم نداشته باشد. مي‌توانيد به جاي روغن زيتون در هرلايه از كره استفاده كنيد تا ورقه‌هاي لازانيا براق‌تر ديده شوند. لايه آخر را با پنير پر كرده و يك گوجه‌فرنگي را گردگرد برش زده و همراه با برگ‌هاي كوچك ريحان روي لازانيا را تزئين كنيد. روي ظرف را با يك فويل بپوشانيد و بعد داخل فر به مدت 35 دقيقه قرار دهيد تا طلايي و ترد شود.

    پیشنهاد جیمی

    مايه لازانيا تقريبا شبيه به مايه ماكاروني است البته مي‌توانيد با كمي تغيير آن را كامل‌تر كنيد.


    اگــر بــه کـــــــسی بــیش از حــد بــها بدی
    حــتمآ بــهش بــدهــــــکار مــیشی






  2. کاربر مقابل از M.A.H.S.A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/