حدود دو سال پس از پخش آلبوم اول
دومین آلبوم امید کریمی آماده انتشار شد

1335514018

موسیقی ما : امید کریمی که در سال ۸۹ نخستین آلبوم خود را با نام «نمی‌بخشمت» منتشر کرد، در گفت‌و‌گویی با موسیقی ما خبر از به پایان رسیدن مراحل تولید دومین آلبومش داد.

کریمی اظهار داشت: «تولید آلبوم دوم به پایان رسیده است و از نتیجهٔ کار بسیار راضی هستم. در این آلبوم پرهام ابراهیمی و شاهین خسرو آبادی به عنوان آهنگساز با من همکاری داشته‌اند و تنظیم‌ها نیز توسط مهدی میلانی و پرهام ابراهیمی صورت گرفته است. ضمن اینکه میکس و مسترینگ کل آلبوم بر عهدهٔ مهدی میلانی بوده که وی یکی از بهترین تنظیم کننده‌ها و ریمیکسرهای کشور است و مطمئناً در آینده بیشتر از ایشان خواهید شنید. ترانه‌های آلبوم را هم محمدعلی فریحزاده و علی منصوری خواه سروده‌اند. کار‌ها به صورت ترنس، اسلو و دو قطعه هم به صورت شش و هشت تنظیم شده‌اند. برای اولین بار است که کار شش و هشت اجرا کرده‌ام که بسیار متفاوت شده، اما فضای کلی آلبوم عاشقانه و غمگین است.»

وی افزود: «فعلاً در حال مذاکره با چند شرکت پخش بزرگ برای توافق و واگذاری آلبوم هستیم. انشالله امسال آلبوم را منتشر خواهیم کرد و امیدوارم باتوجه به تلاشی که کردیم مورد استقبال عموم مردم قرار بگیرد. امیدوارم پخش خوب این آلبوم، پخش نامناسب آلبوم اول (نمی‌بخشمت - انتشار: ۱۳۸۹) را جبران کند؛ چرا که به گواه بسیاری از کار‌شناسان موسیقی آلبوم اولم قربانی پخش ضعیف شد. امیدوارم این آلبوم شنیده شود چون بنده به آن بسیار ایمان دارم.»