نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

پیش فرض چگونه ظاهر ویندوز xp و ویندوز 7 را کاملا" بدلخواه خود عوض کنیم.

بنام دوست

چند روز پیش سوال مشابهی در یکی از تاپیک ها پرسیده شد و بنده نیز طبق معمول قول دادم که تا یکی دو روز
    بعد روش کار را توضیح دهم. که متاسفانه فرصتی پیش نیامد تا الان.

دوستان ، چیزی که ما از ویندوز در صفحه مانیتور مشاهده میکنیم ، همه تصاویری هستند که در چند فایل موجود
    در ویندوز ذخیره شده اند.
    برای مثال ما اگر یک پوشه را به شکل یا رنگ مخصوصی می بینیم، در حقیقت در یک جایی از ویندوز این شکل
    وجود دارد و به سیستم عامل دستور داده شده است که تمام پوشه ها را به آن شکل نشان دهد.

و مثال دیگر اگر ما موقع وارد شدن به ویندوز با یک صفحه Logon ویژه روبرو میشویم و یا اگر ما موقع بوت ویندوز
    لوگوی ویژه ای را می بینیم ، درحقیقت این ها تصاویری هستند که در جایی از ویندوز وجود دارند و به ویندوز
    دستور داده شده که در شرایط بخصوص کدام تصویر بخصوص را نشان بدهد.

خاصیت ذاتی انسان ها اینگونه هست که پس از مدتی از تکرار خسته میشوند. لذا بدیهی است که کاربران
    ویندوز نیز پس از مدتی از دیدن این ظاهر فعلی ویندوز خسته شده و دنبال این باشند که تغییراتی در ظاهر
    ویندوز بدهند.
    در این موارد ، کاربر با چند روش مواجه میشود.
    راحت ترین روش ،استفاده از برنامه های ساخته شده برای این موضوع است. بعضی از این برنامه ها فقط یک نوع
    تغییر انجام میدهند ، مثلا" رنگ تمام پوشه ها را عوض میکنند و یا شکل تمام درایو ها را عوض میکنند. و بعضی
    دیگر از این برنامه ها تغییرات کلی ایجاد کرده فرضا" شکل پوشه ها ، درایو ها و خیلی نمود های دیگر را یک جا
    عوض میکنند. و انصافا" برنامه های متنوع و خوبی هم برای اینکار وجود دارد.

راه سخت تر ، راهی است که افرادی مثل حقیر این راه را دنبال میکنند. که از نظر من راه درست نیز همین است
    که علت رانیز در زیر توضیح میدهم:

ببینید دوستان ، برنامه های خیلی خوبی برای انجام اینکار وجود دارند و خیلی هم خوب عمل میکنند. ولی یک
    مسئله هست و آن اینکه سلایق افراد مختلف است.
    درست است که ظاهری که برنامه بخصوصی ایجاد کرده ، خیلی زیباست ولی آیا دلیلی دارد که همه از این ظاهر که
    سلیقه سازنده برنامه بوده ، خوششان بیاید؟ از نظر بنده نخیر!!

حالا که نخیر پس باید خودم دست بکار شوم و خودم تغییرات دلخواهم را ایجاد کنم. که این کار ، هم نیاز به وقت و حوصله
    دارد ، وهم لازم است که کاربر به طرز کار بعضی از برنامه ها آشنا باشد ، و هم بایستی کاربر بداند که برای یک تغییر
    ویژه باید کدام فایل را و چگونه تغییر دهد.

در جلسه بعد سعی خواهم کرد که این موضوع را ابتدا در ویندوز XP شرح داده و اگر طالب داشت ، مطلب را در مورد
    ویندوز 7 هم ادامه خواهم داد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 13 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)