به نام خدا
متاسفانه اون هک با این ورژن از ویبولیتن فعلا هماهنگ نیست
ما هک را حفظ کردیم تا سپاس ها از بین نرند ولی حتی تغییرات کلی که بنده و آقا احمدرضا در فروم دادیم و با وجود راهنمایی کارشناسان فنی وسبولیتن نهایتا نه تنها هک کارآمدی لازم را نداشت که بلکه باعث مشکلاتی همچون سفید شدن صفحات و از کار افتادن rss سایت شد که نهایتا برای رفع اونها مجبور به آپگرید سریع انجمن شدیم
اما در مورد خطا خوب شما بدون خواندن مطلب سریع سعی در زدن تشکر و like کردن پست ها هستید و در نتیجه آجاکس در مرورگر شما و نه در سایت پیام خطا میده
فلسفه وجود اینها مانند خیلی خوب در رژه نظامی هستش
یعنی اگر خوشت اومد و مفید بود باید تشکر کنی و اگر مشکل تو را رفع کرد و به دنبال مطلب بودی باید اون مطلب را like کنی نه اینکه از تمام پست ها تشکر بشه و همه اونها را like کرد اونوقت حق مطالب مفید از بین میره
نهایتا like را میشه غیر فعال کرد ولی این مربوط به سئو انجمن هست و ربطی به اون هک سپاس برای پنهان سازی محتوا نداره ...
من که متوجه نشدم ...
....
در این بنر نوشته هایی همچون مستقیم سازی
معرفی و اخبار سایت های شیر
دانلود نرم افزار و بازی و ...
نوشته شده
شما فکر میکنید اینها چی هستند ؟ آیا ما در پرتال اینها را داریم ؟
گرافیست سایت با توجه به سابقه انجمن و حضور 15 ماهه خود در این انجمن این موارد را در بنر آورده ولی خوب اگر شما فکر میکنید جز اینها را میشه در بنری زیر 100 کیلوبایتی عنوان کرد بسم الله چند تا کار را ارائه بدید .
در کل من گرافیست نیستم و اینها را بابک زحمتش را میکشه ولی در کل نت کار بابک بی نقص ترین و بهترین هست و اگر پیشنهادی دارید و خودتان گرافیست نیستید میتونید با بابک در میان بزارید ، این بنده خدا همیشه لطف داره و هر کس هر چیزی میگه با دقت به پیشنهاد فرد گوش میده ...
در مورد سختی هم خوب تقریبا 80 درصد مخالف بودن اون بخش هستند ولی من به احترام نظر همان 20 درصد این هک را در پایین قرار دادم و در یک محیط اجتماعی راضی کردن همه غیر ممکن هستش و این را باید قبول کنیم انسان به عنوان موجودی اجتماعی باید به خاطر بقیه یک سری محدودیت ها را پذیرا باشه ...
در مورد چت باکس هیچ فشاری بر دیتابیس نیست و تنها علت اینکه خصوصی هست دلایلش اینهاست :
1- مدیران زحمت کش مجموعه باید مزایایی داشته باشند وگرنه چه فرقی بین مدیر و کاربران هستش ؟ در هر مجموعه ای برای مدیران مزایایی میزارند خوب یکی از مزایای ما هم همین هستش و به درخواست خود همین مدیران چت باکس خصوصی شد و اگر اکنون هم حداقل 5 مدیر درخواست بده باز برای مدتی آزمایشی اون را عمومی اعلام میکنیم
2- مدت یک ماه چت باکس را عمومی کردم ولی نتیجه که گرفتم این بود که کاربران عادی حتی یک جمله در اون ننوشتند
کدیران دیگه راحت نبودند و اونها هم کمتر در چت باکس حرف میزدند
خوب شما جای بنده چیکار میکنید ؟
امکانات برای استفاده هست نه تماشا کردن
در هر حال در صورتی که 5 مدیر در همین تاپیک یا در پیام خصوصی و پروفایل درخواست بدند اون را برای یک ماه عمومی میکنم تا نتیجه را ببینیم .
همگی شاد و پیروز باشید
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)