71477 175

برترین ها:

مواد لازم براي 24 راویولی

  • اسفناج پخته: 200 گرم ساطوري شده
  • روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
  • قارچ: 250 گرم، ورقه‌ورقه
  • پنير موتزارلا: 200 گرم رنده شده
  • سينه مرغ پخته: 200 گرم ساطوري
  • پودر پنير پارمسان: 50 گرم
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • سير: 5-4 حبه، ساطوري
  • سبزي‌هاي خشك:2 قاشق غذاخوري (آويشن، نعنا، مرزن جوش، رزماري و...)
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • روغن مایع: يك‌چهارم پيمانه( 60 ميلي‌ليتر)


روش تهيه:

1 - روغن مايع را داغ كرده و قارچ را روي شعله متوسط 4 دقيقه تفت دهيد تا آب آن تبخير شده و كمي رنگ بگيرد، سپس كنار بگذاريد تا سرد شود.اسفناج را فشار دهيد تا آب آن كاملا گرفته شود، سپس با خمير راويولي مخلوط كرده و آنقدر ورز دهيد تا كاملا در خمير جذب شده و رنگ آن سبز شود.

2 - قارچ، سينه مرغ، پنيرها و تخم‌مرغ را در يك كاسه مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.مانند دستورهاي قبلي خمير را پهن كرده و مايه را درون آن قرار دهيد و پس از بستن راويولي‌ها، آنها را در آب جوش و نمك 15 دقيقه بپزيد.

3 - شصت میلی‌لیتر روغن مایع را در يك تابه داغ كرده و سير را در آن يك دقيقه تفت دهيد تا نرم شود و كمي رنگ بگيرد. سپس تابه را از روي شعله برداشته و سبزي‌ها را اضافه كنيد. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و پس از آبكش كردن راويولي‌ها، سس سير را روي آن بريزيد.

نكته:

با استفاده از پودر پاپريكا يا پودر فلفل دلمه‌اي قرمز كبابي مي‌توانيد راويولي قرمز تهيه كنيد. يكي، دو قاشق غذاخوري پودر پاپريكا يا 2 عدد فلفل دلمه‌اي قرمز براي مقدار خمیر د ستور مناسب است.