نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: غرامت یک میلیون دلاری اپل به یک پیرزن ۸۳ ساله

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

    غرامت یک میلیون دلاری اپل به یک پیرزن ۸۳ ساله

    سیزدهم دسامبر سال گذشته پیرزنی در هنگام ورود به یکی از فروشگاه‌های اپل با درب شیشه‌ای فروشگاه برخورد کرد که در اثر این برخورد دچار شکستگی بینی شد. این پیر زن در اثر خسارتی که به بینی‌اش وارد شد متصدی این فروشگاه را تحت پیگرد قانونی قرار داد و دادگاه ملی در حدود یک میلیون دلار خسارت را به عنوان جریمه برای این فروشگاه در نظر گرفته است.

    به گزارش فارنت، اسمیت وکیل این خانم شاکی در این خصوص اعلام کرد : اپل می‌خواهد با نوع معماری مدرن خود نوعی تنوع و انحصار فردی ایجاد کند که این برای جانداران یا سایر افراد همچون این خانم دردسر ساز است .

    App store


    البته کمی این گفته غیر معقول به نظر می‌رسد. شیشه؛ فناوری و رخداد جدیدی نیست و حدود ۳۵۰۰ سال پیش تاکنون آشنای همگان است. شاید یکی از مشکلات این فروشگاه تمیزی بیش از حد دیوارهای شیشه‌ای آن باشد چرا که افراد و پرندگان حصار شیشه‌ای این فروشگاه را تشخیص نمی‌دهند و یا اینکه برای حل این مشکل باید افرادی را اجیر کرده تا به افراد بگویند اینجا دیوار است (عبور برای عموم ممنوع است به جز ارواح گرامی)

    وکیل این مشتری سالخورده اپل در ادامه افزوده است که موکل من ۸۳ ساله است و به خوبی می‌بیند اما هیچگونه شیشه‌ای را نتوانسته است ببیند.

    به هر حال در حال حاضر نوارهای رنگی برروی این دیوارهای شیشه‌ای کشیده شده است تا بیشتر قابل دیدن باشد. (والبته خسارت بیشتری را نصیب اپل نکند!)‌

    البته باز هم احساس می‌شود که این کار به اندازه کافی جلو خطرات را نمی‌گیرد چرا که سالانه هزاران پرنده با برخورد به این دیوارهای شیشه‌ای آسیب می‌بینند که این بسیار ناراحت‌کننده است. البته این‌بار صید این دیوارهای شیشه ای خانمی مسن بود و با دریافت غرامت میلیون این مشتری سالخورده امیدواریم حداقل بخاطر پرنده‌ها فکری به حال این شیشه‌ها شود.

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  2. 5 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/