پرگننولون: اين يکی ديگر از ترکيبات افزايش دهنده هورمون تستوسترون ميباشد . همچنين اين ماده هورمون پروژسترون را در خانمها افزايش مي دهد که نوعی هورمون کاتابوليک کننده است ، فرايند کاتابوليک يعنی شکسته شدن بافت عضلانی که بسيار بد است . در نتيجه اين يکی ديگر از مکملهای دارويي است که هميشه مفيد نمي باشد.
رتبه :*

پيرووات ( pyruvate ) : اين يکی از مکملهای جديد است که گمان ميرود بتواند شما را در کاهش چربی بدن بدون ورزش ياری نمايد .خيلی از بدنسازان نشان داده اند که اين ماده تاثيرگذار است . همچنين آنرا مانند يک ماده اعتياد آور ديده اند . بنظر مي رسد که پيرووات بتواند سطح ATP را در بدن تغيير دهد ( پيل انرژی عضله ) مانند کراتين ، شما قبل از استفاده ميتوانيد تاثير آنرا روی ديگران ببينيد . اما من سفارش ميکنم هنگامی تمرين را انجام دهيد که آنرا گرفته ايد.
رتبه :***

پالمتو ( ريشه درخت نخل اره ای يا بادبزنی ) اين گياهی است که در ابتدا برای کمک به مردان ضعيف استفاده شد . همچنين در حال حاضر کشف کرده اند که اين ماده ضد استروژنيک بوده ( در جلوگيری از هورمون مضر زنانه يعنی استروژن مفيد می باشد )، که اين هم ممکن است در ساخت آندروستن بيشتری در سيستم شما کمک کند . همچنين پالمتو ميتواند در درمان آکنه در بعضی موارد مفيد باشد.

غضروف کوسه: اين موضوع باز ميگردد به 90 سال پيش ، که فردی گفت آن ميتواند سرطان را درمان کند ، اوگفت که کوسه تنها جانوری است که سرطان نمي گيرد . اين باعث شد تا اشتياق گرفتن غضروف کوسه بيشتر شود. در آخر مشخص شد که همه اينها نادرست بوده . در حال حاضر غضروف کوسه ميتواند برای کمک به بدنسازان و وزنه بردارانی که غضروفشان را از دست داده اند استفاده شود . با کشف گلوکوزامين ، نظر من اينست که اگر شما تشخيص داديد که مفاصلتان از بين رفته است گلوکوزامين بخريد که خالصتر و تاثيرگذارتر است .
رتبه :*

استرولز( گياه استرول ): با وجود اينکه نام گياه استرول شبيه به استروئيد است اين ماده هيچ کاری نميتواند انجام دهد. فروشندگان فقط بخاطر شباهت اسمی اين گياه آنرا مي فروشند . استرول هيچ کاری در بدن نمي کند .
رتبه :0

تائورين: شبيه تمام مطالبی که قبلاً درباره گلوتامين گفتم درباره تائورين هم صادق است ، اما گلوتامين در ساخت بافت عضلانی بهترين آمينواسيد و شماره 1 آنهاست ، تائورين هم اسيد آمينه شماره 2 است . به پيشنهاد من فقط گلوتامين مصرف نمائيد ، اما اگر مي خواهيد يک پله کوچک جلوتر باشيد از هر دوی آنها استفاده کنيد.

تنگکت علی ( لانگی فولی ، پاساک بومی ) :تنگکت علی که با نام لانگی فولی نيز خوانده می شود ، نشان داده است که می تواند در بالانس هورمونی تاثيرگذار باشد ( خصوصاً برای تستوسترون مفيد است ) و در قوای جنسی نيز تاثير گذار است.
لانگی فولی در رده گياهان شناخته شده جنوب شرقی آسيا است که خاصيت افزايش تستوسترون را دارد ( تجزيه های علمی نشان داده است که ماده فعال اين گياه تستوسترون را 400% افزايش می دهد. ) اين ماده در بدن فعاليت آنابوليکی داردو بصورت سنتی برای افزايش سطح انرژی و پايداری قوای حياتي کاربرد دارد.
رتبه :*****