نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: اریک اشمیت در پاسخ به نارنجی: عذرخواهی گوگل به خاطر محدودیت کاربران ایرانی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

اریک اشمیت در پاسخ به نارنجی: عذرخواهی گوگل به خاطر محدودیت کاربران ایرانی

eric schmidt narenji1330461810

امروز در کنفرانس دنیای موبایل بارسلون اریک اشمیت مدیر عامل سابق و ریس هیات مدیره گوگل به سخنرانی پرداخت و در انتهای سخنرانی، جلسه پرسش و پاسخی نیز برگزار شد. ما نیز این فرصت را پیدا کردیم تا از آقای اشمیت در مورد سیاست گوگل در مورد محدودیت سرویس هایش برای کاربران ایرانی سوال کنیم.

بخشی از سخنرانی آقای اشمیت در کنگره جهان موبایل در دفاع از آزادی گردش اطلاعات در جهان بود. در سخنرانی اش عدم دسترسی به اینترنت را به زندگی در زندان بود تشبیه کرد.

اریک اشمیت در پاسخ به سوال ما در مورد عدم امکان دانلود مرورگر کروم و دسترسی به اندروید مارکت در ایران مشورت کوتاهی با وکیل حقوقی شرکت گوگل انجام داد و در پاسخ گفت هر چند که من با شما هستم اما این محدودیت‌ها از طرف دولت آمریکا تعیین می‌شوند و ما نقشی در این تصمیم‌گیری نداریم.

از شواهد چنین به به نظر می‌رسید که او اطلاعی از این تحریم‌ها ندارد و با این پرسش حسام آرمندهی پس از سخنرانی و دفاع اش از آزادی دسترسی، شوکه شده بود.

پس از سخنرانی، آقای اشمیت در پایین سن دوباره در این مورد با وکیل شرکت مشورت کرد. او در نهایت مسئول این تصمیم را دولت امریکا دانست و گفت گوگل قادر نیست به نحوی دیگر عمل کند.

اما رئیس هیات مدیره گوگل در پایان به خاطر اینکه گوگل قادر نیست این محدودیت ها را بردارد عذر خواهی کرد.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)