نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 548

موضوع: مستقیم سازی لینک های شما(قوانین در پست اول)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid3pnn نمایش پست ها
    آخه اکثر لینکهای غیر مستقیم توی اینترنت , فیلم و سریال هستند و مثلا فقط نرم افزار و... بخوایم لینک مستقیمشونموجود هست و مستقیم سازی هم بیشتر به درد فیلم میخورهولی هر چی خودتون صلاح میدونید , من به قوانین سایت احترام میذارم
    یعنی شما میفرمائید چون لینک فیلم ها را نمیتونید مستقیم پیدا کنید بنده باید کل فروم را به خطر بیاندازم ؟
    وقتی به صورت واضح به بنده اخطار داده شده که در صورت مشاهده هر نوع فیلم و سریال ، عکس های خصوصی هنرمندان ، موسیقی های ممنوع ، موضوعاتی همچون والنتاین ، و بازی های غیر قانونی و همچنین برنامه ها و فیلم های ایرانی که دارای حق نشر و کپی رایت هستند کل سایت فیلتر خواهد شد و در این مورد تعهد کتبی هم گرفته شده تا سایت از فیلتر خارج بشه باید بیام زحمت این همه آدم و این همه هزینه را به خاطز یک فیلمی نابود کنم که شما سر چهار راه میتونید با 500 تومان بخرید و یا با خرید اکانت اون آپلودسنترها که نهایتا چند هزار تومان میشه میتونید اونها را مستقیم کنید ؟
    ما اینجا داریم خدماتی رایگان میدیم ولی قرار نیست خودمان را به خطر بیاندازیم و اگر لازم باشه کل این تاپیک را هم حذف میکنیم تا سایت را حفظ کنیم .
    در ضمن شما تشریف ببرید فروم زیر هر چی فیلم و سریال هست تو دنیا اونجا مستقیم قرار گرفته و چندین اکانت هم برای مستقیم قرار دادن فیلم ها تهیه شده
    http://www.dvbfilm.com
    موفق باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. 6 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)