رول سبزي باهاجيز
یكي از خوشخوراكترين غذاهايي كه ميشناسم رول سبزيهاي باهاجيز است كه مزه فوقالعادهاي دارد و اغلب اوقات بايد داغ خورده شود تا تردي آن را زير دندانهايتان احساس كنيد.
يكي از خوشخوراكترين غذاهايي كه ميشناسم رول سبزيهاي باهاجيز است كه مزه فوقالعادهاي دارد و اغلب اوقات بايد داغ خورده شود تا تردي آن را زير دندانهايتان احساس كنيد. پياز را داخل خردكن ريخته و سيبزميني شيرين را به آن اضافه و سعي كنيد كه خلال خلال شود. اندازه پيازها به شما ميگويد كه اندازه باهاجيز شما چه ميزان باشد. اين دستورغذا با حركات دست شما شكل ميگيرد. پس كل غذا به روش دست شما برميگردد. درنتيجه آن را با دقت فراوان انجام دهيد. براي پخت اين غذا هرگز از كنار گاز تكان نخوريد براي اينكه باهاجيزها ميسوزند.
مواد لازم رول سبزيها
- هويج: 2 عدد بزرگ
- زنجبيل: 10 سانتيمتر
- پياز قرمز: 3 عدد متوسط
- فلفل قرمز چيلي: 2 تا 3 عدد
- گشنيز: يك دسته بزرگ
- سس خردل:2 قاشق چايخوري
- آرد سفيد: 125 گرم
- سيبزميني: يك عدد
- ليمو: يك عدد
مواد لازم براي سرو
ادويهها
- نمك: 2 قاشق چايخوري
- فلفل سياه: به مقدار لازم
- روغن زيتون: به مقدار لازم
- زردچوبه: يك قاشق چايخوري
- زيره سبز: يك قاشق چايخوري
- روغن سبزي: يك ليتر
براي شروع
هويجها را شسته و پوست بكنيد. سپس زنجبيل، پياز، فلفل قرمز و گشنيز را داخل خردكن بريزيد و آنها را خرد كنيد. همه را داخل يك كاسه بريزيد. سس خردل را همراه با آرد سفيد اضافه كنيد. سيبزميني را به صورت خلال يا در دستگاه خردكن خلال كنيد (به صورت ورقههاي نازك) سپس نمك، فلفل سياه، كمي زردچوبه و زيره سبز را به مواد خام اضافه كرده و همه را با هم، مخلوط كنيد. 052ميليليتر آب سرد به مواد اضافه كرده و با دست خوب همه مواد را هم بزنيد تا زماني كه يك مواد اوليه يا يك مخلوط پرملات داشته باشيد.
باهاجيزهاي فوقالعاده
بهتر است از يك تابه گود براي پخت غذا استفاده كنيد تا روغن از آن بيرون نپرد. مقدار قابل توجهي روغن داخل تابه بريزيد و كمي روغن سبزيها نيز به آن اضافه كنيد تا به خوبي داغ شوند. مطمئن شويد تا روغن به دماي دلخواه رسيده باشد اگرنه، رول سبزيها در روغن از هم جدا ميشوند. مقداري از مواد مخلوط شده را دركنار دستتان بگذاريد و آن را لوله كنيد ولي نه بسيار ضخيم براي اينكه پخته نميشود. بعد آن را داخل روغن داغ بيندازيد. همين منوال را براي بقيه مواد پياده كنيد و بگذاريد تا كاملا طلايي و ترد شوند. يك دستمال سفره كنار كاغذ پهن كرده و باهاجيز را پس از اينكه از روغن بيرون آورديد، روي آن بگذاريد تا روغن آن به خوبي گرفته شود. مقدار كمي نمك روي باهاجيزها بپاشيد و ليموي تازه را آب گرفته و روي آن بريزيد.
براي سرو
ليمو را برش زده و كنار ظرف باهاجيز سرو كنيد. باهاجيز داغ ميچسبد. پس آن را از دست ندهيد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)