آب گوجه فرنگی 6 پیمانه

برنج 1/5 پیمانه

لوبیا قرمز 1 پیمانه

عدس 1 پیمانه

پیاز 2 عدد متوسط

كشك به میزان لازم

نعنا خشك به میزان لازم

روغن به میزان لازم

سبزی آش 250 گرم (( نعنا / جعفری / گشنیز/اسفناج))

ادویه به میزان لازم ((نمك / فلفل سیاه / زرد چوبه ))







دستور پخت



برنج را از شب قبل بدون نمك خیس كرده-لوبیا قرمز را جدا گانه پخته و آب آن را جدا كنید. برنج و عدس را هم پخته و

سبزی را به آن اضافه كنید سپس لوبیا را كه از قبل پخته شده است به آن اضافه كرده همچنین آب گوجه فرنگی را

اضافه كنید و اجازه دهید كه آش غلیظ شود سپس پیاز داغ را كه از قبل با زرد چوبه تف داده ایم به آن اضافه میكنیم

و نمك و فلفل سیاه را اضافه كرده . توجه داشته باشید كه هر چه آش تند تر باشد خوشمزه تر است. در انتها نعنا

داغ و كشك را به آن اضافه میكنیم.






23 اسفندگان بر بانوان و ایران دختان و عاشقان گرامی باد 23




ahura2