پاستاي لينگوئيني با سس قارچ


پاستاي لينگوئيني (Linguini) يك نوع پاستا با رشته‌هاي دراز و كمي پهن مي‌باشد و تركيب بسيار خوشمزه‌اي با سس قارچ مي‌دهد.


4389 294مواد لازم (براي 4نفر)
پاستاي لينگوئيني 400 گرم
قارچ 300 گرم (خرد شده)
روغن‌زيتون 2 قاشق غذا‌خوري
سير 2 حبه (خرد شده)
آب‌ مرغ يك ليوان سرخالي
خامه 150 گرم
پيازچه 4 عدد (خرد شود)
پودر آويشن يك‌ قاشق چاي‌خوري سرصاف
آب ليمو‌ترش يك قاشق غذاخوري

پاستاي لينگوئيني (Linguini) يك نوع پاستا با رشته‌هاي دراز و كمي پهن مي‌باشد و تركيب بسيار خوشمزه‌اي با سس قارچ مي‌دهد.

طرز تهيه
1. در يك تابه روغن ريخته، قارچ و آب ليموترش را به آن افزوده، تفت دهيد. سپس سير و پيازچه را افزوده و حرارت دادن را ادامه دهيد تا آب قارچ كشيده شود.
2. آب مرغ و خامه را به مخلوط قارچ افزوده هم بزنيد (حرارت را كم كنيد) تا كمي بجوشد و غلظت بگيرد (خيلي نجوشانيد، چون خامه هنگام سرد شدن غلظت بيشتري پيدا مي‌كند) پودر آويشن را هم به آن بيافزاييد.
3. پاستا را در يك قابلمه‌ي بزرگ آب‌جوش محتوي نمك و سركه (با درب باز) بجوشانيد تا مغز‌پخت شود. (نمك را زياده از حد نريزيد) سپس آن‌را آبكش كنيد.
4. در تابه‌اي ديگر، سوسيس را در كمي روغن سرخ كنيد.
5. پاستا را در يك كاسه بزرگ با سس آويشن و سوسيس به‌طور كامل مخلوط كنيد.