مواد لازم براي 10 نفر
- روغن زيتون بكر و بودار: 2 قاشق غذاخوري
- فيله بره: 5/1 كيلوگرم، باريك باريك بريده شود
- پياز: 2 عدد، نگيني خرد شود
- سير: 4 بوته، لهشده
- پاپريكاي دودي: يك تا 2قاشق سوپخوري
- عصاره گوشت گوساله: نيم ليتر
- گوجهفرنگي: 800 گرم، ساطوريشده
- فلفل: 3 عدد، خردشده
مواد لازم براي پودينگ:
- آرد: 250 گرم
- روغن زيتون بكر و بودار: 100گرم
- بكينگ پودر: يك و نيم قاشق سوپخوري
- پونه: يك دسته كوچك، بيشتر برگهايش ساطوري شود
روش تهیه :
1. يك قاشق از روغن زيتون را در تابه گرم كرده و گوشتها را براي 5-4 دقيقه تفت ميدهيم تا قهوهاي رنگ شوند؛ بعد آنها را كنار بگذاريد. حالا پياز را در همان روغن براي 8 تا 10 دقيقه سرخ كنيد تا نرم و طلاييرنگ شود. بعد سير و پاپريكا را اضافه كرده و آنها را بهمدت يكي، 2 دقيقه بپزيد. حالا فيلهها را با محتويات درون تابه مخلوط كرده و عصاره گوشت و گوجهفرنگيها را به آن اضافه كنيد. وقتي سس به جوش آمد، شعله را كم كرده و اجازه دهيد مايع براي 20 تا 30 دقيقه ريز ريز بجوشد تا سس غليظي به دست آيد.
2. براي تهيه پودينگ، تمام مواد ذكر شده را، به جز پونه، با هم مخلوط كرده و مقدار كافي آب سرد به آن اضافه ميكنيم تا خميري كيكمانند به دست آيد. حالا با اين خميرها 30 گلوله به اندازه فندق درست كنيد. فلفل را داخل گولاش بپاشيد و بعد پودينگ را به آن اضافه كرده و در ظرف را ببنديد و براي 25 تا 30 دقيقه اجازه دهيد روي حرارت ملايم بپزد. بعد از كشيدن غذا در ظرف، رويش را با برگهاي پونه تزئين كنيد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)