ريشه نفرت ملت ايران از امريكا و علت اشغال لانه ى جاسوسى
امروز من بايد يك مطلب در باب همين مساءله مبارزه با استكبار عرض بكنم . مساءله چيست ؟ اساس قضيه چيست ؟ گذشته ى اين قضيه تا كجاست ؟
درست است كه حادثه ى تسخير لانه ى جاسوسى امريكاييها در ايران ، آن روز به دانش آموز است و در صحنه ايستاده است و اميدها را زنده مى كند و چشمهاى ماها را روشن مى كند، از سابقه ى اين قضيه چه مى داند؟ چقدر اطلاع دارد؟ گويندگان و اين قضيه را براى نسل رو به رشد امروز ما - كه انى كشور با آن نسل ، هزار تا كار دارد - چقدر تشريح كردند؟
پس يك مساءله اين است كه من مختصرى در اين باره عرض كنم ، و عمدتا براى آن جوانهايى كه در سال 58 كه اين حادثه اتفاق افتاد - يعنى پانزده سال قبل - يك كودك ، يا نوجوانى بودند. بعضى از شماها هم - بعضى از دانش آموزان عزيزما - آن وقت در دنيا واقع ، ماندگارتين مخاطبان انقلاب و ما خدمتگزاران انقلاب هستيد (91) عرض بكنم .
مبارزه يى كه به طور مشخص و واضح ، از سال 1341 به نحو همه گير شروع شد، قبلا هم بود، ولى به صورت صنفى و كوچك - دانشجويى ، روشنفكرى ، يا روحانى - محدود بود؛ اما از سال 1341، مبارزه ى همه گيرى به رهبرى علماى بزرگ و در راءس همه ، امام بزرگوار شروع شد. از سال 1341 تا سال 1357 - يعنى شانزده ساله ، در واقع يك مبارزه ى ضد امريكايى بود، اگر چه كه مبارزه با رژيم شاه بود؛ اما چون رژيم شاه را اساسا امريكاييها سركار آورده بودند (92) آنها پيشوانه بودند كه او بتواند مردم را آن گونه قتل عالم كند آن جور شكنجه كند، افراد را در زندان آن طور غريبانه ، زير شكنجه ، يا در خيابانها و ميدآنها مثل 15 خرداد و 17 شهريور قتل عام كند، يا در مدرسه ى فيضيه و دانشگاه به جان دانشجو و طلبه بيفتد - اين ملت ما همه ى اين گناهان بزرگ را از چشم امريكا مى ديد و معتقد بود كه دست او در كار است .
امريكا در داخل كشور ما با دو ابزار كار مى كرد؛ يكى از ابزارهاى امريكايى ، كه عبارت بود از سرمايه گذاريها و دخالتهاى در ارتش و آن مجموعه ى كارشناسى نظامى و از اين چيزها و پولها و سياستها و سفارت امريكا. يك آزار ديگر، عوامل صهيونيست بودند - اگر چه كه آن وقت صهيونستها داشتند - آنها هم با عواملشان ، با كسانشان ، با سياستمداران و با تجارشان اين جا كار مى كردند. صحنه ى سياست و اقتصاد و نيروى مسلح ايران در مشت امريكاييها بود ! مردم اين را مى فهميدند.
امام از سال 41 و 42 به اين مطلب تصريح كردند. (93)
پس وقتى مبارزه در سال 57 پيروز شد و انقلاب پيروزمند به ثمر رسيد، در حقيقت يك انقلاب ضد امريكايى به ثمر رسيده بود، درست است ؟ حالا شما ببينيد، اين جا ملت ايران و انقلابيون حق داشتند با عوامل امريكايى در اين كشور چه كار كنند؟ خيلى كارها مى توانستند بكنند؛ اگر هم مى كردند، كسى ملامتشان نمى كرد، چون شانزده سال با امريكاييها مبارزه كرده بودند و كتك خورده بودند؛ هيچ كس نمى گفت كه چرا شما با امريكاييها اين كار، يا آن كار را كرديد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)