طراحی یک پوستر برای یک فیلم جنگی
در این آموزش به شما یک تکنیک خیلی ساده ولی خیلی کارامد نشان خواهم داد که به کمک آن می توانید پوستر های عالی برای فیلم ها درست کنید .
فایل های مورد نیاز
Designing a war movie poster.psd
تصویر نهایی کار
قدم ۱ :
در این آموزش ما فقط از دو تصویر استوک استفاده خواهیم کرد . من این دو تصویر را از وب سایت SXC
پیدا کردم و در اینجا لینک آنها را قرار دادم .
stock.xchng - WWII - Bazooka Joe (stock photo by anicee)
stock.xchng - bird (stock photo by kwty)
قدم ۲:
اولین کاری که شما باید انجام دهید این است که سربازی را که در پشت زمینه قرار گرفته است با ابزار pen
(با استفاده از کلید میان بر P
) ببرید و پشت زمینه را حذف کنید . تنها سرباز را بگذارید که بماند و پشت زمینه را محو کنید. اسم این لایه را سرباز بگذارید.
قدم ۳:
قدم بعدی این است که باید یک لایه جدید درست کنید و آن را در زیر لایه سرباز قرار دهید .با استفاده از ابزار Rectangular Marquee
با استفاده از کلید میان بر M
یک سلکشن درست کنید و آن را با مشکی همانطوری که من پر کردم ، پر کنید. نام این لایه را زمین بگذارید .
قدم۴:
قدم بعدی این است که یک عکس استوک دیگر را وارد کار خودمان کنیم ، آن را تغییر اندازه دهیم و قسمتهایی را که لازم نداریم حذف کنیم. این کار را می توانید با استفاده از ابزار Clone Stamp
با کلید میان بر S
انجام دهید .همچنین نام این لایه را آسمان بگذارید
قدم۵:
تصویر آسمان را دابلیکیت کنید و سپس به Image – Adjustments – Black & White
بروید و کمی با تنظیمات بازی کنید .اگر از فوتوشاپ CS3
یا ورژن جدیدتر استفاده نمی کنید ممکن است این دکمه را نداشته باشید .در این حالت از دکمه Desaturate
استفاده کنید .
قدم۶:
حالا لایه ی سفید و سیاه آسمان را به صورت Multiply
تنظیم کنید .
قدم۷:
یک بار دیگر قدم و مرحله ۵ را تکرار کنید ولی این بار ، همین تکنیک را برای سرباز اجرا کنید .
قدم۸:
حالا لایه سربازی را که سیاه و سفید کرده بود، دابلیکیت کنید تا سرباز تیره تر شود .
قدم۹:
یک لایه جدید درست کنید و آن را در بالای دیگر لایه ها قرار دهید . با استفاده از ابزار براش با کلید میان بر B
به سادگی بر روی پای سرباز را مشکی کنید .
قدم۱۰:
قدم ۹ را یک بار دیگر تکرار کنید ، این بار یک سلکشن از سرباز درست کنید و همانند من آن را با براش رنگ کنید .سپس حالت لایه را به Multiply
و شفافیت را به ۳۳% برسانید .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)